Door onbekende reden kwamen een vrachtwagen en twee personenauto's met elkaar in botsing op de A28 bij Putten. Beide personenauto's liepen flinke schade op. Een bestuurder is nagekeken in een ambulance maar kon zijn weg vervolgen.
Volledig scherm
Door onbekende reden kwamen een vrachtwagen en twee personenauto's met elkaar in botsing op de A28 bij Putten. Beide personenauto's liepen flinke schade op. Een bestuurder is nagekeken in een ambulance maar kon zijn weg vervolgen. © AS Media

A28 weer open na ongeval met blikschade bij Putten

updateDe A28 is vrijdagavond afgesloten geweest na een ongeval bij Putten. Verkeer werd wordt via de op- en afritten geleid. Gewonden vielen er niet en na opruimwerkzaamheden is de weg weer vrijgegeven.

 1. Harderwijk is dé plek voor alle dieren in nood op de Noordwest-Veluwe, negen gemeenten doen mee
  PREMIUM

  Harderwijk is dé plek voor alle dieren in nood op de Noord­west-Veluwe, negen gemeenten doen mee

  De opvang en het transport van dieren in nood wordt vanaf dit jaar op de Noordwest-Veluwe geregeld door één dierenopvang en één dierenambulance-organisatie. Robin Schalij van Dierencentrum de Ark in Harderwijk heeft daarover afspraken gemaakt met de alle gemeenten in de regio. Met name voor Putten een verademing, waar ze de afgelopen jaren al twee ambulancediensten versleten.
 1. Politie gaat bij avondklok snel handhavend optreden
  Play
  Politie gaat bij avondklok snel optreden

  Politie gaat bij avondklok snel handhavend optreden

 2. Wilders en Rutte botsen om avondklok

  Wilders en Rutte botsen om avondklok

Veluwe