Buggy schept fietsster op zandweg in Putten

videoEen fietsster is vanmiddag geschept door een buggy op de Veldhoefweg in Putten. Zij raakte ernstig gewond en is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De politie onderzoekt de oorzaak van het ongeval op de zandweg in het buitengebied. 

Het ongeval gebeurde rond 16.10 uur. Na het ongeval werd een traumahelikopter opgeroepen. De gespecialiseerde arts is op de A28 in de ambulance gestapt om hulp te verlenen. 

De buggy is gehuurd bij partycentrum De Blokhut in Putten, bevestigt een medewerker. ,,Verder weten wij nog helemaal niks.”

Volledig scherm
Een fietser is maandagmiddag ernstig gewond geraakt na een aanrijding met een buggy op de Veldhoefweg in Putten. © AS Media
  1. Airbnb’ers zijn blinde vlek voor Veluwse gemeenten: innen toeristenbelasting groot vraagteken
    PREMIUM

    Airbnb’ers zijn blinde vlek voor Veluwse gemeenten: innen toeristen­be­las­ting groot vraagteken

    Steeds meer Veluwenaren bieden een slaapplek aan op boekingssite Airbnb. Toch is het voor gemeenten nog altijd lastig grip te krijgen dit relatief jonge fenomeen. Lokale overheden hebben vaak geen idee welke inwoners hun woning te huur aanbieden en het innen van toeristenbelasting gebeurt veelal op goed geluk. ,,We vertrouwen er maar op dat Airbnb'ers zich netjes aan de regels houden.’’

Veluwe