Eén van de dieven is op camerabeelden te zien.
Volledig scherm
PREMIUM
Eén van de dieven is op camerabeelden te zien. © Joey Bouw

Dieven stelen voor de tweede keer alle elektronica uit de BMW van Joey (28) uit Putten: ‘Ben echt overstuur’

Voor de tweede keer in een paar maanden tijd is er ingebroken in de BMW van de 28-jarige Joey Bouw uit Putten. De inbrekers namen zelfs het stuur mee. Nu is hij ten einde raad: ,,Ik weet niet of ik deze auto wil blijven rijden.” 

10 reacties

 • Dirk hoekert

  2 maanden geleden
  En als van de winter 1 derde van de bevolking de energie niet meer kan betalen volgen er nog meer inbraken, plofkraken en overvallen. En met een sterk uitgedund politiekorps en failliete rechtspraak blijf je als slachtoffer berooid achter. Maar blijf vooral op dezelfde politieke partijen stemmen.
 • Dani Wasup

  2 maanden geleden
  Daarom rijd ik in een simpele goedkope auto, daarmee kom je ook.prima van A naar B :)
 • Harry Besseling

  2 maanden geleden
  Beste Martin, ik werk bij een werkgever ( helaas geen zelfstandig ondernemer) , ook ik werk er keihard voor. bij mij hebben ze de auto ook al een keer leeggeroofd, doet enorm veel pijn, ongeacht of je voor je zelf werkt of niet. Alarm instalatie doet wonderen.
 • Wilbert Boekholt

  2 maanden geleden
  Ik vind het zielig voor de mensen
 • Teun van Unen

  2 maanden geleden
  Voor zo'n (in)braak is toch wel een alarm-systeem te koop ? Dat had ik na de eerste keer maar ingebouwd. Ik rij gelukkig niet in een merk dat als 'duur' wordt aangemerkt. @W.Kloppenburg 'Je zult je spullen echt zelf moeten beschermen' Dat is meestal zo, want je kunt niet naast elke BMW of andere 'gewilde' auto een handhaver/politieman/-vrouw als bewaker neer zetten. Je zal zelf voor inbraakbeveiliging moeten zorgen : dat geldt ook voor je huis.