Archieffoto van de locatie waar Aldi wil bouwen aan de Enghuusweg, naast tankstation Tinq aan de Van Geenstraat. Op de foto staat het perceel nog te koop.
Volledig scherm
PREMIUM
Archieffoto van de locatie waar Aldi wil bouwen aan de Enghuusweg, naast tankstation Tinq aan de Van Geenstraat. Op de foto staat het perceel nog te koop. © Google Maps

Dilemma: mag Aldi Putten verhuizen naar Putten-Zuid, terwijl winkeliers snakken naar een extra publiekstrekker in het dorpscentrum?

pollSupermarktketen Aldi wil zijn winkel in Putten verplaatsen van de Bilderdijkstraat naar de Enghuusweg 13, vlakbij de nog te bouwen wijk Putten-Zuid. Winkeliers in Putten zijn hier helemaal niet blij mee, want ze willen liever dat Aldi naar het centrum van het dorp verhuist.

 1. Wietze uit Putten wenst in elke portemonnee een pasje dat een teek er ‘snel en effectief’ uit wipt
  PREMIUM

  Wietze uit Putten wenst in elke portemon­nee een pasje dat een teek er ‘snel en effectief’ uit wipt

  Deze dagen is het de Week van de Teek. Meer dan een miljoen keer per jaar bijten deze parasitaire spinnetjes mensen in Nederland. Een gevaar, want in een kwart van de gevallen is de teek besmet en brengt hij de ziekte van Lyme over. Wietse Landman van Tekenkaart Nederland uit Putten adviseert daarom iedereen een tekenkaart in de portemonnee mee te nemen. Een pasje waarmee het beestje snel en effectief verwijderd kan worden.
 1. De mooiste bermen van Gelderland, het werk van deze mannen | Jeroen zijn Kampioen
  Play

  De mooiste bermen van Gelderland, het werk van deze mannen | Jeroen zijn Kampioen

 2. Máxima geeft groot TV-interview aan Matthijs van Nieuwkerk
  Play

  Máxima geeft groot TV-interview aan Matthijs van Nieuwkerk

Veluwe