In april 2021 wordt het kruispunt op de provinciale weg N798 in Putten aangepast. Het bord 60 verdwijnt dan, ter plaatse geldt dan een snelheidslimiet van 80 kilometer per uur.
Volledig scherm
PREMIUM
In april 2021 wordt het kruispunt op de provinciale weg N798 in Putten aangepast. Het bord 60 verdwijnt dan, ter plaatse geldt dan een snelheidslimiet van 80 kilometer per uur. © Ruben Schipper

Discussie over 60 kilometer op N798 in Putten weer uitgesteld

Vierenhalf jaar na het overlijden van scholier Mees van de Ridder bij een verkeersongeluk in Putten is de provincie Gelderland nog steeds niet bereid de maximum snelheid op de N798 omlaag te brengen van 80 naar 60 kilometer per uur. Wel belooft verantwoordelijk gedeputeerde Christianne van der Wal (VVD) op termijn een discussie te willen voeren over uitzonderingssituaties op provinciale wegen, waar mogelijk toch 60 km/uur kan worden ingesteld.

 1. Boer Heimo moet met gezin verhuizen voor nieuwbouw in Putten, maar waarheen? ‘Niemand wil zijn vingers aan ons branden’
  PREMIUM

  Boer Heimo moet met gezin verhuizen voor nieuwbouw in Putten, maar waarheen? ‘Niemand wil zijn vingers aan ons branden’

  Terwijl mensen uit de Randstad zijn erf op rijden om te kijken of ze hier een nieuwe woonplek willen, zit boer Heimo van Deuveren steeds verder met zijn handen in het haar. Hij moet plaatsmaken voor bouwproject Putten-Zuid en zag eindelijk een unieke kans in Overijssel. Die ging aan zijn neus voorbij. Door gebrek aan steun van de gemeente en de projectontwikkelaar, zo stelt hij.
 1. Politieachtervolging vanuit Duitsland eindigt in horrorcrash
  Play

  Politieach­ter­vol­ging vanuit Duitsland eindigt in horror­crash

 2. Winkelen zonder afspraak in Apeldoorn: 'We hebben geen keus'
  Play

  Winkelen zonder afspraak in Apeldoorn: 'We hebben geen keus'

Veluwe