Nog even geen chaos in de Puttense winkelstraten met het uitstellen van de werkzaamheden tot 2022. Ondernemers uit het dorp zijn er blij mee. Archieffoto.
Volledig scherm
PREMIUM
Nog even geen chaos in de Puttense winkelstraten met het uitstellen van de werkzaamheden tot 2022. Ondernemers uit het dorp zijn er blij mee. Archieffoto. © Bram van de Biezen

Gemeente Putten stelt herinrichting winkelstraten uit tot 2022: ‘Belemmering in coronatijd‘

De gemeente Putten wacht met het herinrichten van de winkelstraten tot 2022. Daarmee geeft zij gehoor aan een verzoek van de lokale ondernemers, die de eerdere timing voor de werkzaamheden uiterst ongelukkig vond. ,,Dat zou de genadeklap zijn geweest voor de winkels”, zegt vice-voorzitter Ben Kooyman van ondernemersvereniging Winkelcentrum Putten (WCP). 

 1. Boer Heimo moet met gezin verhuizen voor nieuwbouw in Putten, maar waarheen? ‘Niemand wil zijn vingers aan ons branden’
  PREMIUM

  Boer Heimo moet met gezin verhuizen voor nieuwbouw in Putten, maar waarheen? ‘Niemand wil zijn vingers aan ons branden’

  Terwijl mensen uit de Randstad zijn erf op rijden om te kijken of ze hier een nieuwe woonplek willen, zit boer Heimo van Deuveren steeds verder met zijn handen in het haar. Hij moet plaatsmaken voor bouwproject Putten-Zuid en zag eindelijk een unieke kans in Overijssel. Die ging aan zijn neus voorbij. Door gebrek aan steun van de gemeente en de projectontwikkelaar, zo stelt hij.
 1. Verstappen wint glijspektakel in Imola, Norris uitzinnig van vreugde met 2e podium
  Play

  Verstappen wint glijspekta­kel in Imola, Norris uitzinnig van vreugde met 2e podium

 2. Meerdere gewonden bij ernstig ongeluk op N302
  Play

  Meerdere gewonden bij ernstig ongeluk op N302

Veluwe