Gloednieuwe kruising in Putten, maar hoe neem je zo'n gedrocht met haaientanden?

met videoDaar staat weer een auto dwars op de weg, de vijfde al in een kwartier tijd. Bijna tien maanden zat de weg dicht maar de gloednieuwe kruising Hoornsdam/Waterweg/Stenenkamerseweg in Putten is een gedrocht geworden, vinden omwonenden. En vindt eigenlijk ook de gemeente. Het moet anders. 

11 reacties

 • E Kuiper

  1 week geleden
  Gisteren gezien, oplegger die de Waterweg wil volgen richting de school gaat al gewoon voor de kruising naar de linkerbaan en rijdt dan rechtdoor.
 • Ben Goss

  2 weken geleden
  Dit is dus een perfect punt voor een turbo rotonde. Is echter wel wat duurder in aanleg.
 • Cees van Rietschoten

  2 weken geleden
  Opnieuw blijkt dat ambtenaren een eigen "normaal" hebben ontwikkeld, ze begrijpen het belang (de normaal) vd burger daardoor niet meer en, erger nog, je kunt ook niet met ze praten want in hun "normaal" is alles prima geregeld. Sinds 30 a 40 jaar is Putten West een drama. Wel een A28 afslag maar dan houd alles op, een inmiddels kapot gereden peperdure fietsstraat waarmee burger-ongehoorzaamheid al jaren dagelijks wordt uitgelokt. Nu dan de Stationsstraat ... 30kmh gebied ... echt één grote aanee
 • M.H. van den Brink

  2 weken geleden
  Midden in Harderwijk was ook zo'n mooi kruispunt. Dat hebben ze, gelukkig, weer veranderd.
 • J Beets

  2 weken geleden
  Glashelder hoe je hier moet rijden, niet in de laatste plaats dankzij de haaientanden. Als dit te moeilijk is, hoe heb je dan in vredesnaam je rijbewijs kunnen halen?
 1. Overnachten in Hut van Cartouche in Speuld is een reis door de tijd: ‘Koningin Beatrix zat hier aan tafel’
  PREMIUM
  Met video

  Overnach­ten in Hut van Cartouche in Speuld is een reis door de tijd: ‘Koningin Beatrix zat hier aan tafel’

  Arnold ‘Cartouche’ van der Wal was een markant, haast mythisch figuur. Hij ontving talloze bekende gasten in zijn hut in de bossen van Speuld, onder wie koningin Beatrix en prins Claus. Toch scheelde het weinig of de ‘Hut van Cartouche’ was verdwenen. Peter en Monique Post hebben het gebouwtje gered, waardoor je nu in de voetsporen van Cartouche kan treden.
 2. Cel in plaats van werkstraf voor Zeewoldenaar vanwege ernstig geweld bij skatebaan
  PREMIUM

  Cel in plaats van werkstraf voor Zeewolde­naar vanwege ernstig geweld bij skatebaan

  Het halve gezicht van een 20-jarige Zeewoldenaar lag aan gruzelementen, toen hij en zijn kameraden vorig jaar bij de skatebaan aan het Kluunpad uit het niets en zonder enige aanleiding werden aangevallen door hem onbekende inzittenden van een auto. Het slachtoffer liep ernstige schade op: glas van zijn bril in het oog, waarvoor hij meerdere keren geopereerd is, jukbeen op meerdere plaatsen gebroken, gebroken kaak en neus.

Veluwe