Sauna Drôme in Putten krijgt een nieuwe eigenaar: Jonald Bouwhuis. Hier samen met de 84-jarige Hans Lebbink, die de sauna verkocht aan Bouwhuis.
Volledig scherm
PREMIUM
Sauna Drôme in Putten krijgt een nieuwe eigenaar: Jonald Bouwhuis. Hier samen met de 84-jarige Hans Lebbink, die de sauna verkocht aan Bouwhuis. © Ruben Schipper Fotografie

Grondlegger (84) sauna in Putten stopt: ‘De buurvrouw rende hard weg voor de naakte man in haar tuin’

Wie aan Sauna Drôme in Putten denkt, denkt aan Hans Lebbink. Tot voor enkele weken was hij de trotse eigenaar van de sauna die hij ruim vijftig jaar geleden begon. Maar de 84-jarige Puttenaar vindt het mooi geweest. Trouwe gast én vriend Jonald Bouwhuis uit Apeldoorn neemt het stokje over. „Jonald heeft mijn dna, bij hem is de sauna in goede handen.”

2 reacties

  • J.W.H. Hoorman

    3 weken geleden
    Prachtige herinneringen zoals ook de 70er en tachtiger jaren. Met zijn lange armen kon de jonge Lebbink vanaf zijn zetel overal bij vanachter de toenmalige bar. Zaterdagmiddag, gezinsdag met zoontje, inmiddels 50+, er werd naar uitgekeken. De tennisbaan werd afgehuurd voor een dagtournooi alsook een vissersschip om te vissen op zee. De kalender- en biologische leeftijd lijken voor Hans duidelijk anders te verlopen dan gemiddeld. Sauna? Veel geluk zonder 'ik moet nog werken'. h.g. Hans Hoorman.
  • Nico van de Kamp

    3 weken geleden
    Mooi dat zoiets in de huidige tijd nog kan! Iemand die het over doet, niet aan zo'n grote partij die in 1e instantie enkel in het belang van de aandeelhouders denken. Geen massa is kassa! Veel succes!

Veluwe