Kringloopwinkel Overnodig zit al in het pand van Kok Interieurs aan de Gervenhof en Achterstraat in Putten, nu komt de grote verbouwing waarbij de Boni Supermarkt ook in hetzelfde pand komt, net als een serie appartementen.
Volledig scherm
PREMIUM
Kringloopwinkel Overnodig zit al in het pand van Kok Interieurs aan de Gervenhof en Achterstraat in Putten, nu komt de grote verbouwing waarbij de Boni Supermarkt ook in hetzelfde pand komt, net als een serie appartementen. © Ruben Schipper Fotografie

Grootste verhuizing in het centrum van Putten kan beginnen: Boni supermarkt gaat naar pand Kok Interieurs

De verhuizing van supermarkt Boni naar het voormalige pand van Kok Interieurs in het centrum van Putten is een stap dichterbij gekomen. Projectontwikkelaar Van de Kolk en de gemeente Putten hebben na twee jaar onderhandelen hun handtekeningen gezet onder een overeenkomst. 

  1. Een pony in de zorg, helpt dat écht? ‘Zet er een op de binnenplaats van elk verpleeghuis in Nederland’
    PREMIUM

    Een pony in de zorg, helpt dat écht? ‘Zet er een op de binnen­plaats van elk verpleeg­huis in Nederland’

    Bij verpleeghuis Zorgerf Buiten-land in Putten zijn ze er al lang van overtuigd: mensen met dementie functioneren beter en zijn gelukkiger als ze regelmatig contact hebben met dieren of als ze in de tuin kunnen werken. Twee onafhankelijke wetenschappelijke onderzoekers nemen de werkwijze in Putten nu onder de loep, om te kijken of het echt zo is; functioneren mensen met dementie beter op een zorgboerderij dan in een regulier verpleeghuis?

Veluwe