Henk Doppenberg voor de vakantiewoning die hij moest verlaten. „Na 20 jaar gedogen kun je permanent wonen niet van het ene op het andere moment verbieden.”
Volledig scherm
PREMIUM
Henk Doppenberg voor de vakantiewoning die hij moest verlaten. „Na 20 jaar gedogen kun je permanent wonen niet van het ene op het andere moment verbieden.” © Bram van de Biezen

Het doet nog steeds pijn hoe Henk uit zijn Veluwse recreatiewoning is gezet, hij schreef er een boek over

Zoals zovelen woonde Henk Doppenberg (60) met zijn vrouw jarenlang permanent in een recreatiewoning op de Veluwe. Tot de gemeente Putten daar in het kader van het project ‘Vitale Vakantieparken’ korte metten mee maakte. De manier waarop dat gebeurde doet hem nog steeds pijn. Om die te verzachten, schreef hij er een boek over: WAAROM moesten wij hier weg?

8 reacties

 • cor groeneveld

  2 maanden geleden
  Gemeenten zijn de aftakking geworden van het kabinet wat ik daarmee bedoel is. Alles afpakken van de hardwerkende Nederlander en de minder bedeelden. En wordt nog veel erger. Nederland is Nederland niet meer
 • Paul Eijk

  2 maanden geleden
  Compleet volkomen mee eens er zijn geen woningen beschikbaar en net als er in het parlement plus minus 3 a 5 jaar geleden geluiden op gaan om ivm woning tekorten het wonen op recreatie parken te gedogen beginnen gemeente een ware klopjacht hier op, wat weer door park (nieuwe) eigenaren gebruikt wordt om de gewone man van hun terrein af te “pesten” om er voor tonnen nieuwe huisjes te koop aan te bieden. Met steenrijke eigenaren en de gewone man druipt af met tien duizenden euro’s verlies.
 • Johan Beek

  2 maanden geleden
  @Liesbeth Helemaal mee eens
 • JP Dokter

  2 maanden geleden
  @Liesbeth Zij hebben net zoveel rechten als jij hebt. Wie ben jij om te oordelen dat zij geen rechten hebben? Ben jij rechter of zo? Zo ja, dan gaat het via de rechtbank, maar niet via de media. Jij oordeelt en veroordeelt zonder de details te weten. Schaam je!!
 • P. Bloemheuvel

  2 maanden geleden
  Neem aan dat ie weet wat gedogen betekent? Niet lopen mekkeren nu. Je hebt genoeg profijt gehad

Veluwe