Ter illustratie, een stapel eurobiljetten.
Volledig scherm
PREMIUM
Ter illustratie, een stapel eurobiljetten. © ANP / ANP XTRA

Hoogbejaard stel wordt uit recreatie­wo­ning in Putten gezet: daarna volgt een nieuwe tegenvaller

Een hoogbejaard Puttens echtpaar dat door de gemeente Putten uit zijn recreatiewoning aan de Krachtighuizerkern is gezet, moet aan de gemeente ook nog een dwangsom van 2500 euro betalen. Dit heeft de Raad van State woensdag beslist.

14 reacties

 • ruud jan

  1 maand geleden
  Idd Bernhard, eerst gedoogd de gemeente dat mensen er wonen en laten na ze eruit te zetten, vervolgens wordt ze een worst voorgehouden dat ze er kunnen blijven wonen om ze vervolgens onderuit te halen om op hoge poten met een dwangsom onderuit te halen. PS ik ben van mening dat recreatie woningen niet een woonbestemming krijgen. Maar de manier waarop: walgelijk
 • Netty ElSoudany-Bosklopper

  1 maand geleden
  Tja echt putten he. Kijken niet naar de omstandigheden of geven niks om hun inwoners.
 • Bernhard Muts

  1 maand geleden
  Het ene recreatiepark wordt omgetoverd tot woonwijk, waardoor de huizen gelijk onbetaalbaar wonen voor eigen inwoners. En een gemeente verderop worden mensen eruit geknikked met een schop(dwangsom) na. Vreemd land toch....
 • Ron Purvis

  1 maand geleden
  Regels zijn regels en voor iedereen gelijk geldend in NL. Of je nou bejaard, jong of rijk bent. Gewoon NL ten voeten uit.
 • Sina Hogeboom

  1 maand geleden
  Ze komen niet over de grens dus het kan,we zijn vreselijk als het om de eigen bevolking gaat.Totaal respectloos wordt er mee om gegaan!!

Veluwe