Hoogoplopende ruzie legt bom onder duivenmelkersclub in Putten: ‘Gemene, vuile rotstreken’

met videoDe duif mag dan het symbool van vrede zijn, in Putten is het allesbehalve dat. Vechtpartijen, beschuldigingen van fraude, financiële belangen, royementen en een rechtszaak kosten uiteindelijk de 90-jarige oude duivenvereniging van Putten de kop. Oud-leden zien maar één schuldige: de succesvolle familie van Zoeren. Geen enkele andere duivenvereniging op de West-Veluwe wil ze nog hebben.

10 reacties

 • Co Schaftenaar

  1 maand geleden
  Verschrikkelijk jammer dat een postduivenvereniging na 90 jaar ophoudt te bestaan. Het is een verantwoorde hobby waarin de omgang met de duiven centraal staat . De verzorging, het kuisen van de hokken het inkorven en opwachten van de duiven geeft voldoening. Veel liefhebbers zijn al op gevorderde leeftijd en zien in deze hobby een welkome tijdsbesteding. Kijk eens op http://duivensportbond.nl, daar staat een filmpje op " hoe werkt de duivensport". Co Schaftenaar Eendracht Harderwijk Sinds 1938
 • M.H. van den Brink

  1 maand geleden
  Ja en niet over religie. Die sleept u erbij. Per slot van rekening zijn duiven ook huisdieren en daar gaat de genoemde wet over.
 • Willem Heerema

  1 maand geleden
  Van den Brink. Het gaat hier toch over duiven, of lezen we verkeerd?
 • M.H. van den Brink

  1 maand geleden
  We hebben nu een wet, met dank aan de Partij voor de dieren, waardoor het eigenlijk onmogelijk is een huisdier te houden. Dieren moeten hun " natuurlijk gedrag " kunnen vertonen. Dus de hond moet achter het wild kunnen jagen, want hij stamt tenslotte af van de wolf. Geen cavia in huis, geen vis in een aquarium. Is dat allemaal mishandelen ?
 • Willem Heerema

  1 maand geleden
  Beste Van den Brink, mag een sport of religie wat u betreft 'gewoon' ten koste van anderen gaan en mogen zij volgens u lijden?
 1. Lisa (17) beviel plotseling: 'Bij de spoedpost zagen ze dat ik zwanger was én aan het bevallen’
  Mijn bevalling

  Lisa (17) beviel plotseling: 'Bij de spoedpost zagen ze dat ik zwanger was én aan het bevallen’

  Bevallen: vrouwen doen het al eeuwen en raken er nooit over uitgepraat. Bevallingen zijn prachtig, loodzwaar en veranderen je leven. In deze serie bevallingsverhalen creëren ouders openheid door het eerlijke verhaal van hun bevalling te delen. Lisa Kuijpers had op haar 17e een verrassingsbevalling: zij wist tot op het moment dat ze haar zoontje kreeg niet dat ze zwanger was.

Veluwe