De vlag van Putten.
Volledig scherm
De vlag van Putten. © Eigen foto

Inschrijving voor dorpsdichter Putten maand verlengd

Omdat het aantal aanmeldingen voor het dorpsdichterschap in Putten nog te weinig is om een goeie keuze te kunnen maken, heeft de bibliotheek Noordwest Veluwe de termijn voor inschrijving met een maand verlengd.

‘De eerste reacties stroomden al gauw binnen, maar door al het nieuws rondom het coronavirus is de inschrijfmogelijkheid wellicht even aan je aandacht ontsnapt. Maar niet getreurd, er is besloten de inschrijftermijn te verlengen tot 30 april, ’schrijft de bibliotheek.

De dorpsdichter wordt aangesteld voor twee jaar en maakt gedichten bij belangrijke gebeurtenissen in Putten. Ook draagt de dorpsdichter gedichten voor bij officiële evenementen.

Aanmelden voor het dorpsdichterschap in Putten kan door een brief en twee gedichten voor 30 april te mailen naar jack.vanzundert@bibliotheeknwveluwe.nl. De gedichten mogen maximaal 25 regels hebben. Eén gedicht gaat over een onderwerp naar keuze in Putten. Het tweede gedicht gaat over het dorpsdichterschap. De dorpsdichter van Putten moet in Putten wonen.

Veluwe