Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © ANP

Kat vermoedelijk beschoten met luchtbuks in Putten

In de buurt van de Nicolaas Beetsstraat in Putten heeft iemand vermoedelijk met een luchtbuks op een kat geschoten. Het onfortuinlijke diertje moet onder het mes zodat de kogeltjes verwijderd kunnen worden.

 1. Grandeur bij Kasteel de Vanenburg in Putten, maar sommige vlakken kunnen ze beter benutten
  PREMIUM
  OVER DE TONG

  Grandeur bij Kasteel de Vanenburg in Putten, maar sommige vlakken kunnen ze beter benutten

  Kasteel de Vanenburg wordt in 1389 voor het eerst genoemd in de kloosterarchieven en had toen vooral een agrarische en ontspannende functie. Vandaag de dag doet het kasteel dienst als hotel, congrescentrum, trouwlocatie en restaurant. Dat laatste vinden wij interessant. Volgens de website kunnen we passie en aandacht van de keukenbrigade verwachten en wordt het gegarandeerd een culinair feest. Serieuze uitspraken. Kan het restaurant zich meten met de grandeur van het kasteel?
 2. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
  3

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?

Veluwe