Modern, strak en schoon: gerenoveerd gemeentehuis in Putten valt in de smaak

video,,Goedemorgen, waarmee kan ik uw helpen?” Bij elke beweging van de draaideur van het gerenoveerde gemeentehuis in Putten benadert de gastvrouw de nieuwe binnenkomer met een glimlach. ,,Nergens mee. Eigenlijk ben ik gewoon nieuwsgierig hoe het geworden is en waar mijn geld is heen gegaan. Het is mooi geworden", zegt de bezoeker. 

Ook aan de buitenkant staan twee vrouwen door het raam naar binnen te gluren. De jongste, Liesbeth van de Pol, heeft haar moeder meegenomen voor een blik op het resultaat van de renovatie. ,,Zelf ben ik al binnen geweest. Als schoonmaakster. Maar toen was het nog niet af en ik was benieuwd hoe het er nu zou uitzien. Mooi geworden hoor. Een stuk moderner dan het was, met de tijd meegegaan.”

  1. Proef voor meer inentingen Noord Veluwe: Vaccinatie gemist? Haal hem dan alsnog!

    Proef voor meer inentingen Noord Veluwe: Vaccinatie gemist? Haal hem dan alsnog!

    Je vaccinatie halen die je beschermt tegen infectieziekten? Dat kan je maar beter wél doen. Hoewel stafarts jeugdgezondheid Marjolein van der Laan van GGD Noord- en Oost-Gelderland ieders keuze respecteert, hoopt ze toch de vaccinatiegraad in haar werkgebied te verhogen. Een proef in zes gemeenten op de Noord Veluwe is een van de maatregelen. Van der Laan: ,,Alle jongeren die zijn opgeroepen voor de meningokokkenvaccinatie, krijgen de mogelijkheid andere gemiste vaccinaties alsnog te krijgen.”

Veluwe