Ten zuiden van het huidige industrieterrein Keizerswoert, rechts langs de spoorbaan, zou ruimte zijn voor zeven hectare nieuw bedrijventerrein, denkt de Bedrijvenkring Putten.
Volledig scherm
PREMIUM
Ten zuiden van het huidige industrieterrein Keizerswoert, rechts langs de spoorbaan, zou ruimte zijn voor zeven hectare nieuw bedrijventerrein, denkt de Bedrijvenkring Putten. © Bram van de Biezen

Putten heeft dringend zeven hectare bedrijventerrein nodig

In Putten is grote behoefte aan zeven hectare nieuw bedrijventerrein.  Dat stelt de grootste politieke partij WijPutten in een zienswijze op de Omgevingsvisie met de naam Gaaf Gelderland van de provincie Gelderland. In die visie blikt de provincie Gelderland vooruit op de toekomst.

Opvallend punt in Gaaf Gelderland is dat de provincie geen voorstander is van grootschalige uitbreiding van bedrijventerreinen in Gelderland. De visie: 'De 'oude' economie van ongelimiteerde groei verandert in een economie die in balans is met haar sociale, ecologische en ruimtelijke omgeving.' De provincie streeft naar concentratie van bedrijven op regionale bedrijventerreinen.

Veluwe