Remko Winkelaar bereidt de tacovulling.
Volledig scherm
PREMIUM
Remko Winkelaar bereidt de tacovulling. © Ruben Schipper Fotografie

Taco’s van smokkelende steakbakker uit Putten zijn de beste van de wereld

Met receptHij riskeerde naar eigen zeggen een flinke boete. Maar dat had Remko Winkelaar er graag voor over. De vijftigjarige Puttenaar denkt namelijk dat hij zijn wereldtitel mede te danken heeft aan de langs de Amerikaanse douane gesmokkelde truffelmayonaise. „Dat kennen ze daar niet.”

3 reacties

  • Alex Dekker

    2 maanden geleden
    Trots op onze Puttenaar !! Go Remko 😁😁😁👍🏻👍🏻👍🏻 binnenkort weer eens bij je eten 😋😋😋😋
  • Online De Stentor

    2 maanden geleden
    Beste R Hop, Hartelijk dank voor uw reactie! Het recept is te bekijken en te beluisteren via de video. Hartelijke groet, redactie De Stentor
  • R Hop

    2 maanden geleden
    En waar is het recept dan? :)