De brandweer had een drukke avond met twee ongelukken op de A28 bij Putten.
Volledig scherm
De brandweer had een drukke avond met twee ongelukken op de A28 bij Putten. © Damian Ruitenga

Twee ongelukken op A28 bij Putten, weg weer vrij

De snelweg A28 ter hoogte van Putten was vrijdagavond grotendeels afgesloten na twee ongelukken. In beide rijrichtingen ging het mis. De rijbanen in beide richtingen zijn inmiddels weer open.

 1. Bejaard echtpaar in Putten dreigt op straat gezet te worden en is ten einde raad
  PREMIUM

  Bejaard echtpaar in Putten dreigt op straat gezet te worden en is ten einde raad

  Het bijna 80-jarige echtpaar Hans en Greetje van den Berg uit Putten is ten einde raad omdat het op straat gezet dreigt te worden door de gemeente Putten, vanwege illegaal wonen op een recreatiepark. ,,Is er echt geen andere manier om de situatie van deze hulpbehoevende mensen op te lossen?,’’ vroeg bestuursrechter Jan-Joost van Gastel van de rechtbank in Arnhem woensdag aan de juristen van de gemeente Putten.
 2. Boerin Carina (22) uit Putten nieuwe fakkeldrager van plattelandsjeugd: ‘Het enige nadeel hier? Dat je altijd zo ver moet fietsen!’
  PREMIUM
  poll

  Boerin Carina (22) uit Putten nieuwe fakkeldra­ger van platte­lands­jeugd: ‘Het enige nadeel hier? Dat je altijd zo ver moet fietsen!’

  Carina van de Beek (22) uit Putten is de kersverse voorzitter van de vereniging Plattelandsjeugd Gelderland (PJG). Ze wil in die functie vooral de positieve kanten van het boerenleven voor het voetlicht werpen in een tijd dat dat flink onder het vergrootglas ligt. Zo blijkt uit haar reactie op zes stellingen die de Stentor haar voorlegde.
 1. In deze Deventer straat is de kerst al begonnen!
  Play

  In deze Deventer straat is de kerst al begonnen!

 2. Mink hielp doodgeslagen man (73): 'Heel slecht geslapen'
  Play

  Mink hielp doodgesla­gen man (73): 'Heel slecht geslapen'

Veluwe