Herdenkplekje langs de Putterweg tussen Putten en Ermelo. Zaterdagnacht kwamen hier Randy Gerritsen (17) uit Putten en Kimberly Vos (18) uit Amersfoort om het leven.
Volledig scherm
Herdenkplekje langs de Putterweg tussen Putten en Ermelo. Zaterdagnacht kwamen hier Randy Gerritsen (17) uit Putten en Kimberly Vos (18) uit Amersfoort om het leven. © Sacha Wunderink

Uitslag technisch onderzoek van auto ongeval Ermelo vertraagd

ERMELO - De uitslag van het technisch onderzoek aan de auto die betrokken was bij het dodelijk ongeval op de Putterweg in Ermelo laat nog even op zich wachten.

 1. Buren vrezen massagraf in Veluwse natuur: ‘Hier duizenden lichamen? Ik moet er niet aan denken’
  PREMIUM

  Buren vrezen massagraf in Veluwse natuur: ‘Hier duizenden lichamen? Ik moet er niet aan denken’

  Natuurbegraven is in opkomst. Steeds meer mensen kiezen voor eeuwige grafrust in het groen. Maar het verzet groeit ook. In Wapenveld heeft Natuurbegraven Nederland plannen voor een natuurbegraafplaats op twee landgoederen. Omwonenden vrezen voor een ‘massagraf’. ,,Straks liggen hier tienduizenden mensen uit heel Nederland begraven in een dorp van zesduizend inwoners. Ik moet er niet aan denken.”
 2. Milan (11) uit Putten met chocoladeletters naar ouderen: ‘Ik maak liever anderen blij dan mezelf’
  PREMIUM
  Corona-actie

  Milan (11) uit Putten met chocolade­let­ters naar ouderen: ‘Ik maak liever anderen blij dan mezelf’

  ‘Ben jij niet die jongen van de tulpen?’ Milan du Bois (11) uit Putten hoort het regelmatig als hij ergens in zijn dorp loopt. Mensen kennen hem van zijn actie voor ouderen tijdens de corona. Bij de eerste golf bracht hij ze tulpen, plantjes en koffie- en theepakketten. Nu heeft hij weer een nieuw plan: chocoladeletters voor Sinterklaas. En als er voldoende donaties binnenkomen heeft hij nog een paar verrassingen in petto.
 1. Bekijk hier al onze voetbalsamenvattingen
  Play

  Bekijk hier al onze voetbalsa­men­vat­tin­gen

 2. Grosjean overleeft enorme explosie na start GP Bahrein
  Play

  Grosjean overleeft enorme explosie na start GP Bahrein

Veluwe