Volledig scherm
Een auto is vanmorgen vroeg in de sloot beland bij Putten © Weginspecteur Peter, Rijkswaterstaat

UPDATE | Verkeer kan weer doorrijden op A28 tussen Harderwijk en Nijkerk

kaartDe file op de snelweg A28 tussen Harderwijk en Nijkerk is opgelost. Er ontstond vanochtend een flinke vertraging door een ongeval rond half zeven vanmorgen bij Putten en een ongeluk iets later op de ochtend bij Nijkerk. Rijstroken werden daardoor tijdelijk afgesloten. De vertraging liep op tot een uur. 

Bij de ongevallen vielen overigens geen gewonden.  

Hulpdiensten

Het eerste ongeval gebeurde ter hoogte van Putten.  Een auto belandde in de sloot. Hulpdiensten spoedden zich naar de plek van het ongeval. Daarom werd ook de rijstrook tijdelijk afgesloten. Volgens een weginspecteur van Rijkswaterstaat vielen er geen gewonden en was er alleen materiële schade. De auto werd geborgen. Het tweede ongeluk gebeurde ter hoogte van Nijkerk, het ging om een kop-staart botsing. 

Bekijk hier live de verkeersperikelen:

  1. Puttens schoolbestuur is niet bang voor uitspraak rechter over subsidie: ‘we hebben het nooit ontvangen’
    PREMIUM

    Puttens schoolbe­stuur is niet bang voor uitspraak rechter over subsidie: ‘we hebben het nooit ontvangen’

    Hoe de hoogste rechter ook oordeelt, René Hubregtse maakt zich geen zorgen over het voortbestaan van 'zijn’ scholen. De bestuurder van schoolvereniging CNS Putten heeft vandaag een geruststellende brief naar de ouders laten uitgaan. Aanleiding was het artikel dat er mogelijk vijf ton moet worden terugbetaald aan onderwijsminister Arie Slob. ,,Het is hooguit 143.000 euro, de rest van de subsidie hebben we nooit ontvangen.”

Veluwe