Een kankerpatiënt wordt met behulp van een operatierobot geopereerd aan prostaatkanker. In Nederland bestaan enkele ziekenhuizen die gespecialiseerd zijn in prostaatkanker operaties.
Volledig scherm
PREMIUM
Een kankerpatiënt wordt met behulp van een operatierobot geopereerd aan prostaatkanker. In Nederland bestaan enkele ziekenhuizen die gespecialiseerd zijn in prostaatkanker operaties. © ANP

Voorzitter Prostaatkankerstichting roept op: kom juist nu naar het ziekenhuis voor een test en trek je niks aan van coronadrukte

Tijdens de eerste coronagolf bleven te veel kankerpatiënten thuis en lieten zich niet onderzoeken, of hun behandeling werd vanwege de coronadrukte uitgesteld door ziekenhuizen. Om te voorkomen dat potentiële kankerpatiënten opnieuw thuisblijven en geen diagnose krijgen, start de Prostaatkankerstichting met een campagne.

 1. Deze geluksvogels zitten morgen op de tribune bij Oranje (maar niet volgens dezelfde coronaregels)
  PREMIUM

  Deze geluksvo­gels zitten morgen op de tribune bij Oranje (maar niet volgens dezelfde coronare­gels)

  Het zal wel even wennen worden. Ga je omkijken bij de eerste de beste hoestbui van de mensen achter je op de tribune of schreeuw je net zo hard mee bij de geweldige actie van Memphis Depay of Frenkie de Jong. John Kamphuis en zoon Mika (18) en Patrick Zonnenberg en zijn zoon Jayden (9) weten het nog niet. Maar ze zijn er wel bij zaterdag als Oranje de strijd om WK-kwalificatie aangaat tegen Letland. Maar of ze op tijd terug zijn voor de avondklok?
 1. Dieren leggen het loodje op kinderboerderij Kampen: 'Voer ze niet!!'
  Play

  Dieren leggen het loodje op kinderboer­de­rij Kampen: 'Voer ze niet!!'

 2. Bijen worden getraind om corona op te sporen
  Play

  Bijen worden getraind om corona op te sporen

Veluwe