Volledig scherm
Vlak na de rotonde zou de vrouw van haar fiets zijn getrokken. © Streetview

Vrouw op klaarlichte dag van fiets getrokken en betast in Putten

Een vrouw is op Tweede Paasdag op de Garderenseweg in Putten door een man van haar fiets getrokken en betast. Dat gebeurde rond 11.50 uur. Nadat ze zichzelf verdedigde ging de man ervandoor in de richting van het bos.

De vrouw heeft de politie laten weten dat ze, toen ze van Garderen richting Putten fietste en de rotonde net was gepasseerd, door een nog onbekende man van haar fiets werd getrokken. Ze werd vervolgens ook betast. Dat gebeurde op het fietspad en in de berm. De vrouw verdedigde zichzelf, waarna de man richting het bos aan dezelfde kant van de weg wegrende. 

Signalement

Het zou gaan om een getinte man van 30 à 35 jaar oud. Hij was ongeveer 1.85 meter lang en had een normaal, sterk postuur. De man had kort zwart haar, een kromme neus, donkere ogen en geen gezichtsbeharing. Hij droeg een zwarte jas, spijkerbroek en zwarte sportschoenen.

Getuigen

De politie is, naast de betreffende man, ook op zoek naar getuigen. Tijdens het incident zou een donkerblauwe auto namelijk over de weg hebben gereden in de richting van Garderen. De vrouw heeft, nadat ze zelf weer op de fiets is gestapt, ook een witte auto gezien die in de richting van Putten reed. De politie komt graag in contact met de bestuurders van de genoemde auto's of anderen die iets hebben gezien.

Veluwe