Putten hangt nog altijd vol met omgekeerde vlaggen.
Volledig scherm
PREMIUM
Putten hangt nog altijd vol met omgekeerde vlaggen. © Ruben Schipper Fotografie

VVD Putten: omgekeerde vlaggen moeten zo snel mogelijk worden verwijderd

PollDe VVD Putten wil dat de honderden omgekeerde vlaggen die al wekenlang in het dorp hangen zo snel mogelijk worden verwijderd. ,,Het punt is gemaakt’’, zegt raadslid Jorrit Heinen. ,,Zo behoor je niet om te gaan met ons nationale symbool. Als de actievoerders boerenzakdoeken hadden opgehangen, had je ons niet gehoord.’’

13 reacties

 • gert wildvank

  1 maand geleden
  Eindelijk ben ik het een keer eens met de VVD..... ik sta achter de boeren, maar misbruik MIJN vlag niet!!! Grtzz een veteraan!!
 • Saddy de Koning

  1 maand geleden
  Ook ik sta achter de boeren. Maar het toelaten van welke vlaggen dan ook op openbare eigendommen en vooral het niets of zeer laks reageren door de wegbeheerder (lees gemeente) kan leiden tot meer aantasting van openbaar eigendom.
 • H Batterman

  1 maand geleden
  Als het boerenzakdoeken waren had de VVD er geen problemen mee. Hup de boerenzakdoeken in de lantaarnpalen.
 • C Niebeek

  1 maand geleden
  De omgekeerde vlaggen zijn m.i. een prima en voldoende opvallend medium om aandacht te blijven vragen voor deze noodsituatie. “Punt is gemaakt”; fijn in dit geval hoor VVD, maar ik zie of hoor in de media nog te weinig concreets om dat te kunnen onderstrepen, dus nog maar even laten hangen wat mij betreft..
 • M. M. der Nedelanden

  1 maand geleden
  We produceren 3x meer vlees en groenten dan Nederland nodig heeft. Los vd vraag of dit natuur, bos en heide aantast, hebben we meer baat bij minder intensieve vormen van landbouw. Denk bijv. aan 1 koe per ha. Betaal een 3 tot 4x hogere prijs voor dit biologische vlees. En voor andere agrarische producten. Dan hoeft een boer 3x minder te produceren om hetzelfde inkomen te houden. En hoeven er nauwelijks boeren weg.