Wilma (49) belt brandweer om geliefde Tinky te redden: ‘Krijg paard van 800 kilo niet alleen omhoog’

MET VIDEOVijf sterke brandweermannen hebben vanmorgen Tinky de Tinker weer op haar benen gekregen. Het paard lag op de grond in een drassige paddock in Putten en wist niet op eigen kracht overeind te komen.

7 reacties

 • Sanny Klingler-Sadelaar

  2 maanden geleden
  Dit soort klusjes is niets vergeleken bij die van de brandweer in België. Daar rukken ze met 2 wagens uit voor een kat in nood en dat gebeurt best vaak. Ik vond dat altijd overdreven.
 • Sylvia Van erven

  2 maanden geleden
  Ik heb het nog wel erger gezien dierenbescherming gebeld die vonden de klacht ongegrond dus doen er niets aan Daar was dit beetje modder niets bij Sterkte met je paard hoop dat het verder goed gaat
 • Jeanine Olivier

  2 maanden geleden
  Wat een modder daar laat je paard toch niet lopen? Dan zet je op andere weide of op stal?dit hoort gewoon niet.waar ik woon ook paarden in weide kleigrond zelfs als veel geregend heeft?zo nat en drassig?nooit geweest. Als ik kijk zie ik?bouwgrond?
 • Anoniem

  3 maanden geleden
  Herman Schoonevelt Luuk Boerman, Helaas een negatieve blik en meteen beschuldigingen uiten die nergens op gebaseerd zijn. Ziet zeker de hele dag beren op de weg?
 • W Dijkstra

  3 maanden geleden
  Fijn dat Wilma zo goed voor haar Tinker zorgt, door hulp in te roepen van de dierenarts en de Brandweer is erger voorkomen.Hopelijk wordt het snel wat minder nat zodat de blubber in paddocks en weilanden weer wat op kan drogen.
 1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
  lezersvraag

  Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

  Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.