Hoofd zwemzaken Jordi Stoelers toont de diploma's voor het complete Zwem-ABC.
Volledig scherm
PREMIUM
Hoofd zwemzaken Jordi Stoelers toont de diploma's voor het complete Zwem-ABC. © Ruben Meijerink

Alleen nog zwemles voor compleet ABC-diploma: rigoureus besluit van zwembad

Zwemdiploma A en B in the pocket? Dan snel op een ’echte sport’. Want waar is dat nou voor nodig, doorgaan voor zwemdiploma C? Daar denken ze bij zwembad Tijenraan in Raalte anders over. ,,Pas met diploma C kunnen we verzekeren dat je honderd procent zwemveilig bent”, zegt Jordi Stoelers, hoofd zwemzaken.

19 reacties

 • G Koers

  2 maanden geleden
  Mensen die al geen geld hebben om het dagelijks leven door te komen worden op deze manier voor het blok gezet. Zwemmen is dus allen voor de beter bedeelden. Schandalig dat zo,n zwembad met gemeentesubsidie dit mag beslissen. Eerlijk zou zijn alleen de de diverse mogelijkheden aan te bieden en de mensen zelf te laten beslissen voor welk diploma ze gaan.
 • Claudia De Kiefte

  2 maanden geleden
  Na 5 jaar en corona ertussen mag m'n zoontje eindelijk volgende week afzwemmen voor diploma c en dan stoppen we ermee
 • Ben Hoftijzer

  2 maanden geleden
  Dit is niet meer dan een verdienmodel met een mooi verhaal er omheen.
 • Ensar Arı

  2 maanden geleden
  Hoi, wij hebben geld nodig. Daarom bieden wij alleen nog maar het duurste pakket aan. Al onze bezoekers zijn hier positief over, want de rest laat hun kinderen elders afzwemmen. 🤡
 • Erik Groen

  2 maanden geleden
  Typisch Tijenraan: Wij weten wel wat goed voor u is. Er is wat dat betreft in 50 jaar weinig veranderd. MIjn moeder klaagde toen al over de arrogantie en het gebrek aan flexibiliteit. 2 van onze 3 kinderen hebben met schoolzwemmen heel snel C gehaald. Nadat ze A en B bij die volgens Tijenraan heeeeele slechte andere zwemschool hadden gehaald. Het monopolie op zwemlessen hebben ze gelukkig niet meer.
 1. Raalte is wachten zat en dringt aan bij rechters rond bouw Molenwijk Heino
  PREMIUM

  Raalte is wachten zat en dringt aan bij rechters rond bouw Molenwijk Heino

  Grondwerkzaamheden zijn volop aan de gang, maar van een nieuwe Molenwijk in Heino is nog lang geen sprake. Al anderhalf jaar staat het woningbouwplan in de pauzestand door een rechtszaak bij de Raad van State. Omdat de vraag naar woningen in de nieuwe wijk zo groot is, heeft de gemeente Raalte de hoogste bestuursrechter verzocht haast te maken. ,,Als we wilden, konden we ieder kavel wel vier keer verkopen’’, zegt wethouder Alexander Kreule.
  Heino