Arjan Pronk uit Luttenberg komt volgend jaar met een kinderboek en een soloplaat. ,,Ik schrijf over rock-’n-roll en het Sallandse leven. Ik deel die verhaaltjes graag, dat is het.”
Volledig scherm
Arjan Pronk uit Luttenberg komt volgend jaar met een kinderboek en een soloplaat. ,,Ik schrijf over rock-’n-roll en het Sallandse leven. Ik deel die verhaaltjes graag, dat is het.” © Wilbert Bijzitter

Arjan Pronk was altijd bassist van Bökkers, maar maakt nu een soloplaat: ‘Streektaalrock? Dan nog liever schaamstreekrock’

Grofgebekt, onbehouwen en dan weer een romanticus. Arjan Pronk verenigt universums die wereldvreemd van elkaar zijn. De ex-bassist van Bökkers was nog nooit zo productief als in coronatijd. Hij debuteert als schrijver en komt volgend jaar met een kinderboek en soloplaat.

  1. Zeven Sallandse energiecoöperaties uit Olst-Wijhe en Raalte gaan samen verder: ‘Lokaal initiatief voorkeur geven’
    PREMIUM

    Zeven Sallandse energie­coöpe­ra­ties uit Olst-Wij­he en Raalte gaan samen verder: ‘Lokaal initiatief voorkeur geven’

    Er is een grote verandering op komst in de duurzame energiewereld in Salland. Zeven lokale coöperaties gaan samenwerken onder de naam Sallands Energietransitie Initiatief (SEI). Een unieke samenvoeging van lokale partijen uit zowel Raalte, als Olst-Wijhe. Ze zijn direct duidelijk: van gemeenten tot grondeigenaren, iedereen moet als eerst denken aan SEI bij duurzame plannen. ,,Doe je het via ons, dan heb je lokaal draagvlak al voor elkaar’’, zegt Simon Troost.

Salland