Automobilist klapt op busje voor verkeerslichten in Raalte: verkeer naar Deventer en Zwolle vertraagd

VIDEOEen automobilist is vanochtend rond 07.00 uur achter op een busje geknald op de N35 in Raalte. De bestuurder van de auto is naar het ziekenhuis gebracht. Beide voertuigen hebben flinke schade en moesten door een berger worden afgevoerd.

0 reacties

 1. Ribs & Blues staakte jacht op topartiesten, maar haalt wél Paul Carrack naar Raalte: ‘Deze buitenkans konden we niet laten glippen’
  PREMIUM

  Ribs & Blues staakte jacht op toparties­ten, maar haalt wél Paul Carrack naar Raalte: ‘Deze buitenkans konden we niet laten glippen’

  Ribs & Blues kent komende zomer een knallende uitsmijter op de maandag. Niemand minder dan Paul Carrack is op (tweede pinksterdag) de uitsmijter op het drie dagen durende bluesfestival (4 tot en met 6 juni). De gelauwerde Engelse singer-songwriter en multi-instrumentalist is diverse keren genomineerd voor een Grammy en is een veelgevraagd gastvocalist.
 2. Geen stoffen mondkapje meer... waar kun je dan nu wel een goede kopen? (Goedkoper wordt het er niet op)
  PREMIUM
  28

  Geen stoffen mondkapje meer... waar kun je dan nu wel een goede kopen? (Goedkoper wordt het er niet op)

  Het stoffen mondkapje moet, als het aan het OMT ligt, in de ban. Ook de gekochte blauwe harmonicamaskertjes die je per 50 in de winkel kocht, zijn straks wellicht niet meer voldoende. Vrijdag wordt duidelijk of het kabinet het advies overneemt en mondkapje type 2 de standaard moet worden. Mocht jij voor de troepen uit willen lopen: waar kun je deze mondkapjes bemachtigen?

Salland