Bij de vorige lerarenstakingen konden basisschoolkinderen uit Raalte ook al gebruik maken van het beweeg- en zwemprogramma.
Volledig scherm
Bij de vorige lerarenstakingen konden basisschoolkinderen uit Raalte ook al gebruik maken van het beweeg- en zwemprogramma. © Gerard Vrakking

Basisschoolkinderen kunnen tijdens stakingen weer terecht bij Sportbedrijf Raalte

Net als bij de vorige lerarenstaking kunnen kinderen ook aankomende week hun energie kwijt in onder meer Nieuw Tijenraan in Raalte. Vanwege de lerarenstakingen biedt Sportbedrijf Raalte in samenwerking met Sport BSO inOranje de zalen en zwembaden ter beschikking op de kinderen op te vangen.

  1. Hoogeveen wil bij Kwiek meer dan alleen maar ‘ren-je-rothandbal’ zien
    PREMIUM

    Hoogeveen wil bij Kwiek meer dan alleen maar ‘ren-je-rothandbal’ zien

    Na de met overmacht veroverde titel in de eerste divisie keert Kwiek na drie jaar afwezigheid terug op het hoogste niveau. Quintus-uit is zaterdag de eerste horde die genomen moet worden. Dat doet de Raalter ploeg met nagenoeg dezelfde selectie als vorig jaar, maar wél met enkele nieuwe talenten en een nieuwe trainer. Drentenaar Lars Hoogeveen mag verder waar Tonio van Rhee vorig jaar stopte. ,,De basis is uitstekend, maar het beste ga je nu nog niet zien.”

Salland