Volledig scherm
PREMIUM
Archieffoto van het voormalige restaurant Peter Pan. Foto uit 2017. Foto Freddy Schinkel, IJsselmuiden. © Freddy Schinkel

Bedrijven slaan vleugels uit in voormalig Peter Pan

Na meer dan drie jaar komt hiermee een einde aan de leegstand in het pand aan de N35 net buiten Heino. Onder meer Train- & werkcentrum Zwolle neemt intrek in het voormalige pannenkoekenrestaurant Peter Pan. 

Alsof restaurant Peter Pan in Heino gisteren nog open was en de werknemers zojuist zijn vertrokken. Zo wordt het pand aan de provinciale weg ten noorden van Heino aangetroffen door de nieuwe huurders. Na jaren komt er weer leven in de brouwerij op de locatie waar verschillende, soms omstreden horecazaken hebben gezeten. 

  1. Sallandse mountainbikers zetten grote stap in verwezenlijken ‘legende’-droom: Swiss Epic is overwonnen
    PREMIUM

    Sallandse mountainbi­kers zetten grote stap in verwezen­lij­ken ‘legende’-droom: Swiss Epic is overwonnen

    Vijf dagen lang buffelen, zweten en ook een beetje genieten. Marco Zomer (48) uit Raalte en Maarten Rechterschot (28) uit Holten kwamen zaterdagmiddag succesvol over de finish van de Swiss Epic, waardoor het duo twee van de drie loodzware moutainbikewedstrijden uit de Epic Series hebben afgelegd. In november hopen de heren de trilogie te voltooien, waarna ze zich Legends of the Epic mogen noemen.

Salland