Volledig scherm
PREMIUM
Mirjam Borger, projectleider van Theater aan de Vijver, probeert alvast een hangmat uit. Rechts op de achtergrond het HOFtheater; links op de achtergrond de Hofvijver. © Gerard Vrakking

Boreling HOFtheater Raalte heet: Theater aan de Vijver

Over het aanbod van festivals heeft Raalte al niet te klagen. Ribs&Blues, Legends of Rock Tribute Tour, Streetlive, Stöppelhaene, ze bezorgen al jaren velen een fijne tijd. Een theaterfestival voegt zich daarbij: Theater aan de Vijver.

Het is voor de festivalbezoeker in deze periode een grandioze tijd. De keuze is reuze. Voor een organisatie met een nieuw festijn vraagt dat flexibiliteit. Om elkaar met de evenementen niet in de wielen te rijden. Ervoer ook het HOFtheater in Raalte met zijn theaterfestival Theater aan de Vijver.

  1. Arbeidsmigranten in Heino vrezen ‘grillige’ parkbeheerder: ‘We hebben geen enkele bescherming’
    PREMIUM

    Arbeidsmi­gran­ten in Heino vrezen ‘grillige’ parkbeheer­der: ‘We hebben geen enkele bescher­ming’

    Niet de slechte huisvestingsomstandigheden, maar het volledig overgeleverd zijn aan de grillen van de beheerder is het grootste probleem op park Old Heino. ,,Als de beheerder het op jou gemunt heeft, loop je het gevaar van het park te worden gestuurd. Hij komt ook onaangekondigd huisjes binnen om controles op bijvoorbeeld drugs uit te voeren. We hebben geen enkele bescherming”, zegt de Poolse parkbewoner Pawel Staśkewicz (33).

Salland