Volledig scherm
PREMIUM
Tennisvereniging Heino en de bouwer van het clubgebouw voor de tennissers liggen met elkaar in de clinch. © Martin Hogeboom/archief

Bouwer clubhuis tennissers Heino wil water bij wijn doen

De bouwer van het clubhuis van Tennisvereniging Heino is bereid de schadeclaim van ongeveer 65.000 euro aan de club te verlagen. Dat kondigt eigenaar Dick Perdok van Prima Blokhutten aan. Tot hoever hij wil zakken, geeft hij niet prijs.

Tennisvereniging Heino wil nu aan de bouwer niet meer dan tienduizend euro overmaken. Als compensatie voor de schade die Prima Blokhutten heeft opgelopen door de impasse rond de bouw van het clubhuis. De advocaat van de tennissers heeft dat onlangs het bedrijf in een brief laten weten.

  1. Vaders klaar? Vlechten maar! Kapsalon in Raalte daagt vaders uit te leren haarvlechten
    PREMIUM
    video

    Vaders klaar? Vlechten maar! Kapsalon in Raalte daagt vaders uit te leren haarvlech­ten

    Een vader die zijn dochter vraagt: ‘zal ik je haren mooi maken voordat je naar school gaat?’. In hoeveel gezinnen zou dit tafereel zich voordoen? Doorgaans is het toch mama die dochterlief een paardenstaart of vlecht aanmeet? Als het aan LookX & more ligt, verandert dit beeld in elk geval in Raalte. Binnenkort kunnen vaders in de salon meedoen aan de workshop 'Haren doen bij hun dochters’. Papa Rudi neemt met dochter Elín (bijna 14) alvast de proef op de som.

Salland