Tennisvereniging Heino en de bouwer van het clubgebouw voor de tennissers liggen met elkaar in de clinch.
Volledig scherm
PREMIUM
Tennisvereniging Heino en de bouwer van het clubgebouw voor de tennissers liggen met elkaar in de clinch. © Martin Hogeboom/archief

Bouwer clubhuis tennissers Heino wil water bij wijn doen

De bouwer van het clubhuis van Tennisvereniging Heino is bereid de schadeclaim van ongeveer 65.000 euro aan de club te verlagen. Dat kondigt eigenaar Dick Perdok van Prima Blokhutten aan. Tot hoever hij wil zakken, geeft hij niet prijs.

Tennisvereniging Heino wil nu aan de bouwer niet meer dan tienduizend euro overmaken. Als compensatie voor de schade die Prima Blokhutten heeft opgelopen door de impasse rond de bouw van het clubhuis. De advocaat van de tennissers heeft dat onlangs het bedrijf in een brief laten weten.

  1. HOFtheater in Raalte experimenteert er op los: ‘Schoolmusicals op onze planken met live stream voor familie thuis’
    PREMIUM

    HOFtheater in Raalte experimen­teert er op los: ‘Schoolmu­si­cals op onze planken met live stream voor familie thuis’

    Volle zalen trekt een theater momenteel niet, laat staan kijken naar de mogelijkheden om kleine groepen toe te laten. Want krijg je dan wel de sfeer die je wil hebben in een theater als er maar dertig man of honderd man zitten? Het HOFtheater in Raalte denkt op alle mogelijke manieren na om toch te openen vanaf 1 juni. ,,We hebben een culturele maatschappelijke functie. Wat kan, willen we doen. We gaan experimenteren.”

Salland