Mini-camping De Huttert mag van de gemeente Raalte uitbreiden van 25 naar 40 plekken, maar dat gebeurt niet als het aan de buren ligt.
Volledig scherm
PREMIUM
Mini-camping De Huttert mag van de gemeente Raalte uitbreiden van 25 naar 40 plekken, maar dat gebeurt niet als het aan de buren ligt. © FOTO HISSINK

Buren mini-camping De Huttert in Luttenberg wéér in actie tegen uitbreiding: ‘Dan zijn we weer terug bij af’

Mini-camping De Huttert in Luttenberg wil uitbreiden, van 25 naar 40 kampeerplekken. De gemeente ziet tot nu toe geen bezwaar tegen de ‘beperkte uitbreiding’, maar stuit nu op grote weerstand van omwonenden. ,,Wij snappen niet dat dit überhaupt overwogen wordt. De regels worden daar al jaren overtreden’’, zegt buurman Marcel Eshuis, namens vier gezinnen die vlak bij de camping wonen.

 1. Jip en Karel uit Salland helpen in medische kliniek op Curaçao: ‘Onze studie is toch volledig online’
  PREMIUM

  Jip en Karel uit Salland helpen in medische kliniek op Curaçao: ‘Onze studie is toch volledig online’

  Na een jaar lang colleges volgen achter je laptop, wil je weleens wat anders. Daarom twijfelde student Geneeskunde Karel Hehenkamp uit Heino geen moment toen hij gevraagd werd om een maand te komen helpen in een medische kliniek op Curaçao. Hij regelde dat vriend en studiegenoot Jip Mulders uit Raalte mee mocht en zo zitten de Sallandse studenten op een tropisch eiland, zonder ook maar een sprankje vakantiegevoel.
 1. Video van de Dag | Dit is de bekendste kat van Nederland (en binnenkort te zien op Netflix)

  Video van de Dag | Dit is de bekendste kat van Nederland (en binnenkort te zien op Netflix)

  21:59
 2. Máxima in tranen tijdens muzikale rondreis in Nederland
  Play

  Máxima in tranen tijdens muzikale rondreis in Nederland

Salland