Eigenaar Toon van der Burg van Camping Heino voor het blauwe toiletgebouw. De blauwe kleur staat enkele buurtbewoners niet aan en zij vochten dat dan ook aan. Aan de kleur zal echter weinig veranderen.
Volledig scherm
PREMIUM
Eigenaar Toon van der Burg van Camping Heino voor het blauwe toiletgebouw. De blauwe kleur staat enkele buurtbewoners niet aan en zij vochten dat dan ook aan. Aan de kleur zal echter weinig veranderen. © Gerard Vrakking

Buurt ergert zich groen en geel aan blauw toiletgebouw op camping Heino. ‘Die kleur blijft’

Een blauw toiletgebouw op Camping Heino stoort enkele buurtbewoners zo dat ze bij de gemeente Raalte bezwaar hebben gemaakt tegen de kleur en aangrenzende beplanting. Met succes: de vergunning wordt ingetrokken. Campingeigenaar Toon van der Burg weigert de kleur aan te passen, maar heeft wel een andere oplossing.

28 reacties

 • jh Borssen

  2 maanden geleden
  Prachtig blauw man. Wat een gezemel weer. Ga je gewoon nergens druk om maken. Leeft veel fijner
 • PMH Fijn

  2 maanden geleden
  We leven steeds meer in een klaag cultuur. Mensen die zich ergeren aan van alles zijn in het algemeen vaak chronisch ontevreden. Concentreer je op positieve dingen en sta wat vaker open voor veranderingen ipv te zeuren over een kleur van een gebouw op een camping.
 • Timo Cleton

  2 maanden geleden
  Dat ding staat 200 meter verderop. Hoe zielig kan je zijn om daar een probleem van te maken.
 • Elly Verrips

  2 maanden geleden
  Allemachtig........als je niets te zei...... oh, sorry, zeuren hebt moet je iets te zeuren zoeken.
 • joop vried

  2 maanden geleden
  Snap niet dat je hier last van hebt, laat staan dat je een bezwaar in kan dienen, vele mensen weten geen richting in hun leven aan te geven
 1. Personeelstekort in techniek? Schrijver Stalinrichting uit Raalte kent dat probleem niet en dit is het geheim
  PREMIUM

  Personeels­te­kort in techniek? Schrijver Stalinrich­ting uit Raalte kent dat probleem niet en dit is het geheim

  Personeelstekort. Je hoort het in iedere sector, zo ook in de techniek. De Techniekdagen Salland staan voor de deur om jeugd enthousiast te maken voor de techniek en een kijkje in de keuken te geven. Schrijver Stalinrichting doet mee en vertelt waarom zij juist niet kampt met personeelstekort en mensen in de rij staan om voor het techniekbedrijf te werken. ,,We doen er alles aan om connectie met het onderwijs te leggen’’, zegt marketingmanager Emiel Gerner.