Archiefbeeld van de ingang van De Huttert in Luttenberg.
Volledig scherm
PREMIUM
Archiefbeeld van de ingang van De Huttert in Luttenberg. © FOTO HISSINK

Buurt wil uitbreiding minicamping De Huttert in Luttenberg vernietigd zien

Ondanks een zoveelste bemiddelingstraject tussen de buurt en de eigenaren van minicamping De Huttert in Luttenberg om de relatie te verbeteren, zetten omwonenden hoog in. In een bezwaarschrift wordt hun weerstand duidelijk en vragen ze de gemeente Raalte de uitbreiding van het bestemmingsplan van tafel te vegen.

2 reacties

 • J.A.J. Velderman

  2 maanden geleden
  @PMH Fijn: als je dit dossier niet kent kun je maar beter je mond houden!
 • PMH Fijn

  2 maanden geleden
  Men gunt elkaar tegenwoordig niets meer en mensen denken vaak alleen aan hun eigen woongenot. Een schutting een paar centimeter te hoog, een boom met een tak die net over het erf van de buren hangt etc etc. Verdraagzaamheid is zeldzamer geworden dan een dagje regen tijdens afgelopen zomer.
 1. Camping De Huttert in Luttenberg mag uitbreiden ondanks weerstand in de buurt: ‘Gaat om beperkte uitbreiding’
  PREMIUM

  Camping De Huttert in Luttenberg mag uitbreiden ondanks weerstand in de buurt: ‘Gaat om beperkte uitbrei­ding’

  LUTTENBERG - Mini-camping De Huttert in Luttenberg mag uitbreiden. Nu heeft de camping 25 plekken en dat mogen er 40 worden. De uitbreiding ligt gevoelig in de buurt. Omwonenden staken drie jaar geleden een stokje voor een groter uitbreidingsplan. Met duidelijke afspraken in een nieuw bestemmingsplan hoopt de gemeente Raalte nu te voorkomen dat de campinguitbaters overhoop komen te liggen met de buurt.
 2. Nieuwe N35-kruisingen in Heino komen er, al dreigen woningen en manege onbereikbaar te worden
  PREMIUM

  Nieuwe N35-kruisingen in Heino komen er, al dreigen woningen en manege onbereik­baar te worden

  Met een flinke dosis zorgen heeft een meerderheid van de gemeenteraad van Raalte plannen voor twee nieuwe kruisingen op de N35 bij Heino goedgekeurd. Met de nieuwe kruisingen vervallen bijna alle ‘kleine’ aansluitingen op de N35, en dat heeft vergaande gevolgen. Stal 't Reelaer en percelen aan de Heinoseweg 8 en 12 dreigen onbereikbaar te worden. ,,U laat mensen aan hun lot over en dat vind ik schandalig van deze gemeenteraad.’’