Dieuwke (links) maakte samen met andere cliënten wekenlang snuffelmatten voor honden tijdens de quarantaine. Inmiddels worden ze verkocht bij Pets & Co in Raalte, van eigenaar Remy Gersen (rechts).
Volledig scherm
PREMIUM
Dieuwke (links) maakte samen met andere cliënten wekenlang snuffelmatten voor honden tijdens de quarantaine. Inmiddels worden ze verkocht bij Pets & Co in Raalte, van eigenaar Remy Gersen (rechts). © Gerard Vrakking

Cliënten van De Parabool pakken tijdens quarantaine verkoophit met snuffelmatten voor honden

Stilzitten zat er niet in voor cliënten van De Parabool uit onder meer Heeten en Raalte. Tijdens de quarantaine vanwege het coronavirus kwamen begeleiders met het idee om snuffelmatten voor honden te maken. Het is zo’n succes dat tientallen matten inmiddels bij dierenwinkel Pets & Co in Raalte en Colmschate liggen. En als het even mee zit wordt het product in heel Nederland verkocht. 

 1. Carnaval in Raalte op losse schroeven: optochten ‘onmogelijk’ en streep door opening seizoen
  PREMIUM

  Carnaval in Raalte op losse schroeven: optochten ‘onmogelijk’ en streep door opening seizoen

  Het carnavalsfeest in de regio Raalte wordt tijdens de komende editie sterk uitgekleed. De verenigingen zijn het erover eens dat een optocht organiseren in deze tijd een onmogelijke opgave is, waar volgende week een definitief besluit over valt. Wel staat al vast dat de verenigingen geen prins aanwijzen en een streep zetten door de start van het carnavalsseizoen op de Elfde van de Elfde.
 2. Man slaat zwangere vriendin met vuist in het gezicht: ‘Die ruzie kwam door haar hormonen’
  PREMIUM
  Kamps doet recht

  Man slaat zwangere vriendin met vuist in het gezicht: ‘Die ruzie kwam door haar hormonen’

  Wanneer mijn elektrische scheerapparaat op zijn laatste benen loopt, geeft hij dat aan met een oranje, knipperend lichtje. Ga je door met de wegwerkzaamheden dan kan hij zomaar, halverwege, stil komen te staan. En de ANWB bellen helpt dan niet. De verdachte heeft waarschijnlijk hetzelfde oranje lampje genegeerd. Tja. Tot 5 centimeter onder de kruin ging het crescendo, is hij prachtig kaal. En toen? Het antwoord ligt voor de hand, op het hoofd. Meneer draagt een petje van haar.

Salland