Volledig scherm
PREMIUM
Het speelparadijs De Flierefluiter in Raalte heeft de safari-tent nog altijd op de mini-camping staan, ondanks de aansporing van de gemeente het onderkomen vóór begin juni te verwijderen. © Frans Paalman/archieffoto

De Flierefluiter wint meer tijd voor weghalen van safari-tent

Ofschoon De Flierefluiter was gesommeerd de safari-tent vóór 1 juni te verwijderen van zijn mini-camping, staat het onderkomen er nog steeds. Wanneer de tent nu weg moet zijn, is niet duidelijk. Zowel het speelparadijs in Raalte als de gemeente hullen zich daarover in stilzwijgen.

Omwonenden van De Flierefluiter in Raalte zijn ontstemd over het uitstel voor het speelparadijs. ,,Die tent had al jaren geleden weg moeten zijn. Het maakt kennelijk niet uit wat de rechter beslist’’, moppert buurman Froos Vullings, die zegt ook namens twee andere families te spreken.

  1.  Aanspanningen in Heeten in actie op hippie-parcours

    Aanspannin­gen in Heeten in actie op hip­pie-par­cours

    De ruim negentig deelnemers aan de samengestelde menwedstrijd van Menvereniging Heeten Het Aangespannen Paard wanen zich dit weekeinde in de jaren zestig van de vorige eeuw. Thema van de 32ste editie is ‘Flower Power’. De hindernissen rondom de manege zijn in hippie-stijl aangekleed. Vader Harry en dochters Lisa en Linda Tutert en Joop Haverslag maakten gisteren met hun aanspanningen alvast een testrit op het terrein aan de Schöpkesdijk.

Salland