Vader Jaap Goedkoop praat openhartig over het turnverleden van zijn dochter Joy.
Volledig scherm
PREMIUM
Vader Jaap Goedkoop praat openhartig over het turnverleden van zijn dochter Joy. © Rob Voss

De pijn van turnster Joy Goedkoop gaat ook vader Jaap door merg en been: ‘Waarom heb ik dit toen niet gezien?’

interviewJe verwacht een man die met de vuist op tafel slaat. Die bereid is de verantwoordelijken voor het verwoesten van het leven van zijn dochter - en voor het ontregelen van het leven van zijn gezin - te grazen te nemen. Maar Jaap Goedkoop (59) uit Raalte, vader van oud-topturnster Joy Goedkoop, wil alleen maar het leven van zijn dochter weer op de rit krijgen. Haar pijn is zijn verdriet. ,,Ik begrijp nog steeds niet waarom ik dat destijds niet heb gemerkt.”

 1. Jolanda’s zoon Mitchel excelleert op de BMX: ‘De adrenaline is toch anders, dan wanneer je voetbal staat te kijken’
  PREMIUM
  VIDEO

  Jolanda’s zoon Mitchel excelleert op de BMX: ‘De adrenaline is toch anders, dan wanneer je voetbal staat te kijken’

  Na jaren waarin het steeds nét niet was, zag Jolanda Schotman uit Wesepe haar zoon Mitchel dit seizoen gloriëren. Op zijn crossfiets bestormde hij in razende vaart de (inter)nationale BMX-top. Hij werd Nederlands kampioen, tweede op het EK en reed de WK-finale. ,,Hij is er altijd in blijven geloven en heeft steeds keihard gewerkt. Fantastisch dat het zich nu een keer uitbetaalt.”
 1. Nieuwe leerlingenvervoerder in Raalte zorgt voor klagende ouders: gemeente betreurt gang van zaken
  PREMIUM

  Nieuwe leerlingen­ver­voer­der in Raalte zorgt voor klagende ouders: gemeente betreurt gang van zaken

  Veelvuldig wisselen van chauffeur, slechte communicatie en kinderen die van slag raken. Het is een greep uit de klachten van ouders over het leerlingenvervoer van Willemsen de Koning in de gemeente Raalte. Sinds dit schooljaar doet het vervoersbedrijf uit Arnhem het leerlingenvervoer in de Sallandse gemeente, maar sinds de eerste schooldag zijn er veel zaken niet op orde. Het vervoersbedrijf zelf ziet het probleem niet. ,,Wij herkennen ons er niet in.’’

Salland