Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © Carlo ter Ellen DTCT

Dini (82) en dochter Mirjam (52) uit Raalte lokken oplichters in de val: ‘Enorm spannend’

Een heldhaftig optreden van Dini* (82) en haar dochter Mirjam* (51) uit Raalte. Door hun oplettendheid hield de politie Raalte twee nepbankmedewerkers aan. Na dubieuze telefoontjes begon een slimme actie tégen de oplichters. ,,Ontzettend spannend’’, vertelt dochter Mirjam. 

6 reacties

 • jos zoet

  1 jaar geleden
  Grapper, Ga nu eens hard straffen !
 • Sina Hogeboom

  1 jaar geleden
  Vaak gehad nou niet zo moeilijk alles negeren.Ik had een bericht dat ik een anders pasje kreeg mijn eerste bericht,gelijk naar de bank klopte natuurlijk niet.Daarna zoveel onzin appjes gehad en sms jes. Makkelijk zat alles negeren,was wel de eerste keer er zowat in getrapt.Maar controleer het telefoon nummer,kijkt het na vreemd blokkeren!! Nou wat van zelf minder!
 • Sietske Koelink

  1 jaar geleden
  Ze zijn wel weer erg actief, ook ik ben gebeld. Een gewaarschuwd man telt voor twee. Mensen onthoud: Een bank belt nooit naar de klant.
 • M.G. Blom

  1 jaar geleden
  Er staat "Hun echte namen en gegevens zijn bekend bij zowel de redactie van de Stentor als bij de politie Raalte." Maar de daders weten die ook. Lijkt me ook wel belangrijk om als risico mee te nemen. Ik vind dat die laffe snotapen en anderen die zich aan dergelijke verachtelijke misdrijven schuldig maken stevig worden aangepakt !!. Geen taakstrafjes van een paar uur dus.
 • henk hartog

  1 jaar geleden
  Welkom in de Bananenrepubliek, zal wel van FOEI zijn, en de overtollige slachtoffers kunnen fluiten naar hun centen.. EN RESPECT voor deze 2 dames, mag iedereen gaan doen. Dan is dit gauw voorbij
 1. Eerste ontwerpen voor vernieuwd station Raalte oogsten lof: ‘Geen slecht woord over deze plannen’
  PREMIUM

  Eerste ontwerpen voor vernieuwd station Raalte oogsten lof: ‘Geen slecht woord over deze plannen’

  ProRail heeft woensdagavond Raaltenaren de eerste ontwerpen laten zien van het vernieuwde station Raalte. De komende jaren werkt ProRail aan de verbetering van de treinverbinding tussen Zwolle en Enschede. Onderdeel daarvan is de grondige aanpak van de stations in Raalte en Heino. ,,Naast dat het er mooi uitziet, zorgt het voor meer veiligheid en maakt het een einde aan parkeeroverlast.’’