Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © Carlo ter Ellen DTCT

Dini (82) en dochter Mirjam (52) uit Raalte lokken oplichters in de val: ‘Enorm spannend’

Een heldhaftig optreden van Dini* (82) en haar dochter Mirjam* (51) uit Raalte. Door hun oplettendheid hield de politie Raalte twee nepbankmedewerkers aan. Na dubieuze telefoontjes begon een slimme actie tégen de oplichters. ,,Ontzettend spannend’’, vertelt dochter Mirjam. 

6 reacties

 • jos zoet

  2 weken geleden
  Grapper, Ga nu eens hard straffen !
 • Sina Hogeboom

  2 weken geleden
  Vaak gehad nou niet zo moeilijk alles negeren.Ik had een bericht dat ik een anders pasje kreeg mijn eerste bericht,gelijk naar de bank klopte natuurlijk niet.Daarna zoveel onzin appjes gehad en sms jes. Makkelijk zat alles negeren,was wel de eerste keer er zowat in getrapt.Maar controleer het telefoon nummer,kijkt het na vreemd blokkeren!! Nou wat van zelf minder!
 • Sietske Koelink

  2 weken geleden
  Ze zijn wel weer erg actief, ook ik ben gebeld. Een gewaarschuwd man telt voor twee. Mensen onthoud: Een bank belt nooit naar de klant.
 • M.G. Blom

  2 weken geleden
  Er staat "Hun echte namen en gegevens zijn bekend bij zowel de redactie van de Stentor als bij de politie Raalte." Maar de daders weten die ook. Lijkt me ook wel belangrijk om als risico mee te nemen. Ik vind dat die laffe snotapen en anderen die zich aan dergelijke verachtelijke misdrijven schuldig maken stevig worden aangepakt !!. Geen taakstrafjes van een paar uur dus.
 • henk hartog

  2 weken geleden
  Welkom in de Bananenrepubliek, zal wel van FOEI zijn, en de overtollige slachtoffers kunnen fluiten naar hun centen.. EN RESPECT voor deze 2 dames, mag iedereen gaan doen. Dan is dit gauw voorbij
 1. Hoe ziet de toekomst van Vakantiepark Old Heino eruit na vertrek arbeidsmigranten? ‘Plek voor jongeren uit Heino’
  PREMIUM

  Hoe ziet de toekomst van Vakantie­park Old Heino eruit na vertrek arbeidsmi­gran­ten? ‘Plek voor jongeren uit Heino’

  Wat gaat er met Vakantiepark Old Heino gebeuren als alle arbeidsmigranten van het park zijn? Een onderzoek moet uitwijzen of het überhaupt nog een vakantiepark kan blijven. Het parkbestuur ziet dat somber in en kijkt al naar alternatieven. Omwonenden zijn op hun beurt nieuwsgierig naar de toekomst. „Een optie voor woningzoekende jongeren uit Heino.”
 2. Raalte vindt steun voor investering 3,2 miljoen euro in Schoonhetenseweg, ontwerp klaar in voorjaar 2022
  PREMIUM

  Raalte vindt steun voor investe­ring 3,2 miljoen euro in Schoonhe­ten­se­weg, ontwerp klaar in voorjaar 2022

  De aanpak van de Schoonhetenseweg en een deel van de Portlanderdijk gaat een nieuwe fase in. De gemeenteraad heeft de miljoeneninvestering goedgekeurd en ook omwonenden willen door met de plannen. Volgens planning ligt in het voorjaar van 2022 een definitief ontwerp op tafel. Volgende week komt de Bomenstichting op het gemeentehuis advies geven over het behoud van de monumentale eikenlaan.

Salland