Een dronefoto van Kruispunt Bos.
Volledig scherm
PREMIUM
Een dronefoto van Kruispunt Bos. © FOTO HISSINK

Droomplan Raalte blijkt veel te duur: N348 moet ónder N35 door, niet andersom

De N35 moet met een viaduct over de N348 heen. Dat blijkt de beste oplossing nadat de provincie Overijssel en onderzoeksbureau Arcadis nog eens verschillende varianten voor de aanpak van Kruispunt Bos onder de loep namen. De gemeenteraad van Raalte hoopte dat zijn gedroomde optie goedkoper zou uitpakken, maar die blijkt na onderzoek 15 miljoen euro duurder. 

 1. Tien Overijsselse Statenfracties en bedrijfsleven roepen minister op: ‘Opwaardering van N35 keihard nodig’
  PREMIUM
  UPDATE

  Tien Overijssel­se Statenfrac­ties en bedrijfsle­ven roepen minister op: ‘Opwaarde­ring van N35 keihard nodig’

  Brandbrieven van tien politieke partijen in de Provinciale Staten van Overijssel en het bedrijfsleven moeten ervoor zorgen dat minister Cora van Nieuwenhuizen serieus naar een verdubbeling van de N35 gaat kijken. Dinsdag liet de minister van Infrastructuur en Waterstaat nog weten dat een weg van twee keer twee rijstroken ‘geen doelmatige oplossing’ is.
 2. ‘De Neuze’ vervoerde eindelijk weer jongeren door Salland, maar nu zijn bijna al zijn taxi’s vernield
  PREMIUM

  ‘De Neuze’ vervoerde eindelijk weer jongeren door Salland, maar nu zijn bijna al zijn taxi’s vernield

  Het dringt nog niet helemaal tot hem door, maar hij wil dat de verantwoordelijken worden aangepakt. Taxichauffeur Teun Stevens, alias ‘De Neuze’, is er kapot van. Hij reed net weer een kleine drie weken door Salland en omstreken om ‘zijn’ jongeren te vervoeren naar de bekende uitgaansgelegenheden, maar nu is een groot deel van zijn taxi’s en bussen vernield, met een schadepost van minimaal 20.000 euro. ,,Ik kan mij niet voorstellen dat ik vijanden heb.’’

Salland