De kruising met de N35 bij Haarle. De coalitiepartijen in Provinciale Staten maken elkaar over en weer verwijten na het bezoek van gedeputeerde Bert Boerman aan minister Cora van Nieuwenhuizen van Infrastructuur en Waterstaat.
Volledig scherm
De kruising met de N35 bij Haarle. De coalitiepartijen in Provinciale Staten maken elkaar over en weer verwijten na het bezoek van gedeputeerde Bert Boerman aan minister Cora van Nieuwenhuizen van Infrastructuur en Waterstaat. © Gerard Vrakking

Eensgezindheid over de toekomst van de N35 neemt af

De eensgezindheid in de lobby voor de N35 begint af te brokkelen in Overijssel. De fracties van CDA en VVD in Provinciale Staten verwijten gedeputeerde Bert Boerman (ChristenUnie) dat hij te weinig heeft bereikt in Den Haag. Ze gaan nu op eigen houtje druk uitoefenen op regering en parlement. Dik Vedder, partijgenoot van Boerman, beticht op zijn beurt beide coalitiepartners van verkiezingsretoriek.

 1. Poloërs Deltasteur controleren derby tegen Nunspeet en lijken veilig: ‘We moesten er geen zwemwedstrijd van maken’
  PREMIUM
  waterpolo zwolle

  Poloërs Deltasteur controle­ren derby tegen Nunspeet en lijken veilig: ‘We moesten er geen zwemwed­strijd van maken’

  Geen problemen voor de waterpoloërs van Deltasteur, die in en tegen Nunspeet gecontroleerd op 9-12 eindigden. Ook De Reest won in de derde divisie C. Tegen ZPC De Hof werd het 11-5. In de eerste divisie kan het vizier van SWOL 1894 volledig op de ManMeer!-Cup na ruime zeges van de Zwolse mannen (23-12 tegen HZC De Robben) en vrouwen (7-18 bij JAWS).
  Zwolle