De eerste deelnemers van het 'Fit en Vitaal' programma van Sportbedrijf Raalte en De Productie Raalte zijn al druk bezig met fit worden.
Volledig scherm
PREMIUM
De eerste deelnemers van het 'Fit en Vitaal' programma van Sportbedrijf Raalte en De Productie Raalte zijn al druk bezig met fit worden. © Sportbedrijf Raalte

Eerst sporten en fit worden, daarna kunnen werkloze Raaltenaren een baan zoeken

Lekker in je vel zitten is het credo van een samenwerking tussen Sportbedrijf Raalte en re-integratieorganisatie De Productie Raalte. Het doel: zoveel mogelijk mensen met een uitkering weer aan het werk zien te krijgen. Iedere woensdag staat in het teken van sporten en op je voeding letten, waardoor de werklozen weer onderdeel van de samenleving kunnen worden. 

 1. Voormalig verpauperd MBI-terrein Raalte wordt nieuw leven ingeblazen met zonnepark: ‘Een ideale plek’
  PREMIUM

  Voormalig verpauperd MBI-ter­rein Raalte wordt nieuw leven ingeblazen met zonnepark: ‘Een ideale plek’

  Na de bouw van de nieuwe loods van carnavalsvereniging Stöppelkaters krijgt het voormalige MBI-terrein in Raalte verdere invulling. Het braakliggende terrein, dat na de sloop van de MBI-fabriek ontstond, wordt deels gevuld met zonnepanelen. De Herontwikkelingsmaatschappij Overijssel (HMO) en de gemeente Raalte laten weten dat ze in oktober beginnen met het plaatsen van het zonnepark.
 2. Man slaat zwangere vriendin met vuist in het gezicht: ‘Die ruzie kwam door haar hormonen’
  PREMIUM
  Kamps doet recht

  Man slaat zwangere vriendin met vuist in het gezicht: ‘Die ruzie kwam door haar hormonen’

  Wanneer mijn elektrische scheerapparaat op zijn laatste benen loopt, geeft hij dat aan met een oranje, knipperend lichtje. Ga je door met de wegwerkzaamheden dan kan hij zomaar, halverwege, stil komen te staan. En de ANWB bellen helpt dan niet. De verdachte heeft waarschijnlijk hetzelfde oranje lampje genegeerd. Tja. Tot 5 centimeter onder de kruin ging het crescendo, is hij prachtig kaal. En toen? Het antwoord ligt voor de hand, op het hoofd. Meneer draagt een petje van haar.

Salland