Volledig scherm

Eigen single voor singer-songwriter uit Raalte

RAALTE - Bekend zijn en geld verdienen noemt singer-songwriter Jason Fredrick van Eunen (21) ‘gekkigheid’, maar dinsdag 15 november zet de Raaltenaar wel de eerste stap in een professionele muziekcarrière. Dan lanceert hij zijn eigen single ‘ Just To Get Close To You’ op iTunes, Spotify en andere muziekkanalen.

De afgelopen maanden werkte van Eunen aan zijn eigen single die dinsdag is te beluisteren voor het grote publiek. ,,Dit is natuurlijk heel cool”, jubelt de muzikant. ,,Al heel lang is het een wens van mij om een eigen single uit te brengen. Nu kun je ervoor kiezen om dat op de gratis kanalen te doen, maar ik wilde het groter aanpakken. Een eigen videoclip, single hoes, alles erop en eraan.”

In september nam hij de single op tijdens een studiosessie die hij cadeau kreeg van Popsport Overijssel. ,,Het is heel gaaf om samen met de hele band bestaande uit Anne Doeleman (backingvocals), Hidde Groote Schaarsberg (saxofoon), Beerend Gerats (drums), Timo Slob (keys) en Janwillem te Voortwis (bas) in de studio te duiken. En mensen mijn single vanaf dinsdag in hun playlist kunnen zetten is natuurlijk ontzettend gaaf.”

Preview of the first music single of Jason Fredrick 'Just to Get Close to You'! Available November 15 on Spotify and iTunes! www.jasonfredrick.nl www.facebook.com/jasonfredrickmusic

Salland