Vanaf de buitenkant is aan het gebouw van Bouwhuis Enthoven de ochtend na de brand weinig tot niets te zien van de schade, alleen de trailers staan in een grote laag bluswater.
Volledig scherm
PREMIUM
Vanaf de buitenkant is aan het gebouw van Bouwhuis Enthoven de ochtend na de brand weinig tot niets te zien van de schade, alleen de trailers staan in een grote laag bluswater. © Paul Nolens

Eigenaar Ronald kijkt machteloos toe bij brand in zijn bedrijf in Raalte: 'Je kan niets doen’

Ronald van Beek schrok in de nacht van dinsdag op woensdag wakker, toe hij een telefoontje kreeg met de melding dat er brand was binnen zijn bedrijf. In een drogerij en in een technische ruimte van eierverwerker Bouwhuis Enthoven in Raalte sloegen de vlammen om zich heen. Wonder boven wonder bleef het vuur binnen de fabrieksmuren. ,,De brandweer heeft het fantastisch gedaan. Ik kon niets meer doen dan toekijken en denken aan de toekomst’’, zegt Van Beek de ochtend na de brand.

0 reacties

  1. Tijdelijk onderkomen van Strunk-huurders in Raalte gaat tegen de vlakte, maar ze weten van niets
    PREMIUM

    Tijdelijk onderkomen van Strunk-huur­ders in Raalte gaat tegen de vlakte, maar ze weten van niets

    Wederom zijn huurders van Cultuurboerderij Strunk niet op de hoogte van plannen van de gemeente Raalte. Door de restauratie van Strunk, verhuisden de huurders tijdelijk naar een voormalig schoolgebouw aan de Brink in Raalte. Door nieuwe woningbouwplannen op die locatie moeten zij verhuizen naar een ander tijdelijk onderkomen. ,,Ik weet van niets’’, zegt Hans Flierman, voorzitter van mannenkoor Heeren van Salland.

Salland