Mert Saricicek met zijn vriendin Janniek Bruins.
Volledig scherm
Mert Saricicek met zijn vriendin Janniek Bruins. © Janniek Bruins

Emotioneel betoog opgepakte speler ON Almelo: 'Moet vrouw van mijn leven hier achterlaten'

Mert Saricicek uit Almelo vreest te worden uitgezet naar Turkije. De 21-jarige voetballer van Oranje Nassau uit Almelo en vriend van Janniek Bruins uit Raalte hoopte donderdag bij een bezoek aan de Immigratie- en Naturalisatiedienst in Zwolle een verblijfsvergunning te krijgen, maar in plaats daarvan werd hij gearresteerd.

 1. Het Mariënheemse bos heeft er ruim 60 nieuwe bewoners bij: ‘Ze zijn er in alle soorten en maten’
  PREMIUM
  VIDEO
  1

  Het Mariënheem­se bos heeft er ruim 60 nieuwe bewoners bij: ‘Ze zijn er in alle soorten en maten’

  Wie rondloopt in het Mariënheemse bos tussen de kerk en provinciale weg N35 waant zich vanaf zondag in een waar sprookje. Van klein tot groot en van muzikale tot aan vissende kabouters. Je kunt het zo gek niet bedenken of ze staan er. Met dank aan de schoonzusjes Joyce Verschoor-Schrijver en Heleen Schrijver. Dankzij hen heeft Mariënheem nu éindelijk een eigen kabouterbos.
 1. Hoe staat het ervoor met Cultuurboerderij Strunk? Raalte laat nog niets los: ‘Het is oorverdovend stil’
  PREMIUM

  Hoe staat het ervoor met Cultuur­boer­de­rij Strunk? Raalte laat nog niets los: ‘Het is oorverdo­vend stil’

  Na het stukgelopen project om van Cultuurboerderij Strunk in Raalte een multifunctionele accommodatie te maken, is het onduidelijk wat de stand van zaken momenteel is. Dat terwijl het college van burgemeester en wethouders met het nodige huiswerk de zomervakantie werd ingestuurd. Lokaal Alternatief stelt nu vragen aan het college en zet vraagtekens bij de gang van zaken. ,,Er zijn dus ontwikkelingen rond Strunk en de raad wordt hierover niet tijdig door het college geïnformeerd.’’
 2. Jolanda’s zoon Mitchel excelleert op de BMX: ‘De adrenaline is toch anders, dan wanneer je voetbal staat te kijken’
  PREMIUM
  VIDEO

  Jolanda’s zoon Mitchel excelleert op de BMX: ‘De adrenaline is toch anders, dan wanneer je voetbal staat te kijken’

  Na jaren waarin het steeds nét niet was, zag Jolanda Schotman uit Wesepe haar zoon Mitchel dit seizoen gloriëren. Op zijn crossfiets bestormde hij in razende vaart de (inter)nationale BMX-top. Hij werd Nederlands kampioen, tweede op het EK en reed de WK-finale. ,,Hij is er altijd in blijven geloven en heeft steeds keihard gewerkt. Fantastisch dat het zich nu een keer uitbetaalt.”

Salland