Volledig scherm
PREMIUM
Jeroen te Wierik (rechts) en Bernhard Blom trekken samen aan de touwtjes tijdens de ludieke quiz in Raalte. © Judith te Wierik

Eretitel ‘Snuggerste Sallander’ inzet ludieke quiz

De jaarlijkse ondernemersverkiezing tijdens de Stöppelhaene in Raalte gaat voor het eerst gepaard met een ludieke quiz. Inzet is de eretitel ‘Snuggerste Sallander 2019’. De presentatie is in handen van ondernemers Bernhard Blom en Jeroen te Wierik. Met Te Wierik blikken we alvast vooruit op de quiz, die vrijdag 30 augustus plaatsheeft.

Wat is jullie taakverdeling tijdens de quiz?

 ,,Ik stel de vragen en ben de quizmaster en Bernhard is de joviale man met gulle lach die zich tussen het publiek begeeft.”

  1. Vaders klaar? Vlechten maar! Kapsalon in Raalte daagt vaders uit te leren haarvlechten
    PREMIUM
    video

    Vaders klaar? Vlechten maar! Kapsalon in Raalte daagt vaders uit te leren haarvlech­ten

    Een vader die zijn dochter vraagt: ‘zal ik je haren mooi maken voordat je naar school gaat?’. In hoeveel gezinnen zou dit tafereel zich voordoen? Doorgaans is het toch mama die dochterlief een paardenstaart of vlecht aanmeet? Als het aan LookX & more ligt, verandert dit beeld in elk geval in Raalte. Binnenkort kunnen vaders in de salon meedoen aan de workshop 'Haren doen bij hun dochters’. Papa Rudi neemt met dochter Elín (bijna 14) alvast de proef op de som.

Salland