Volledig scherm
PREMIUM
Eric Milton oefent alvast op het schermen voor het nummer Who Wants to Live Forever van Queen. De tenor uit Heino beschouwt het als een eer dat hij met vakkundige orkestleden mag optreden. © FOTO HISSINK

Eric Milton uit Heino verlaat boksring voor Koningsconcert in Zwolle

Tenor Eric Milton uit Heino zingt niet alleen maar entertaint ook. Samen met een professioneel orkest. Voor de ‘unexpected voice’ was dat een lang gekoesterde wens. Was, want de tenorzanger geeft vrijdag 26 april een Koningsconcert in het Zwolse theater Odeon.

Waar diverse muziekstromen als klassiek, pop en easy listening door elkaar heen lopen. Veelzijdig dus. Net als Milton zelf. Zijn wekelijkse uurtje boksen heeft hij even opzij geschoven. ,,Want met een blauw oog op het podium staan zou jammer zijn’', stelt de zanger. ,,Dat is me één keer gebeurd en ik had heel wat uit te leggen.”

  1. Sallandse mountainbikers zetten grote stap in verwezenlijken ‘legende’-droom: Swiss Epic is overwonnen
    PREMIUM

    Sallandse mountainbi­kers zetten grote stap in verwezen­lij­ken ‘legende’-droom: Swiss Epic is overwonnen

    Vijf dagen lang buffelen, zweten en ook een beetje genieten. Marco Zomer (48) uit Raalte en Maarten Rechterschot (28) uit Holten kwamen zaterdagmiddag succesvol over de finish van de Swiss Epic, waardoor het duo twee van de drie loodzware moutainbikewedstrijden uit de Epic Series hebben afgelegd. In november hopen de heren de trilogie te voltooien, waarna ze zich Legends of the Epic mogen noemen.

Salland