Volledig scherm
Archiefbeeld van speelparadijs De Flierefluiter in Raalte. © Frans Paalman

Flierefluiter in Raalte mag zich jaar lang Leukste Uitje van Overijssel noemen

Voor een leuk uitje moet je dit jaar bij De Flierefluiter in Raalte zijn. Het speelparadijs net buiten Raalte mag zich volgens de ANWB een jaar lang het Leukste Uitje van Overijssel noemen. Hiermee blijft de speeltuin onder meer Dierenpark Taman en Klimbos Paasloo voor. 

Dat de leden van de ANWB zijn speelparadijs uitroepen tot Leukste Uitje, maakt eigenaar Erwin Pronk trots. ,,Fantastisch. Twee jaar geleden werden we nog tweede. Vooral de manier waarop we goud pakken stemt mij enorm tevreden. Het gaat namelijk niet alleen om het aantal stemmen dat je binnenhaalt. De stemmers moeten er ook een waardering aan geven en die combinatie zorgt ervoor dat wij goud hebben gepakt.”

De stemmers konden hun waardering geven aan onder meer de prijs, kwaliteit, personeel en faciliteiten. De ranglijst wordt vormgegeven door de combinatie van het aantal stemmen en de waardering. ,,Voor onszelf een blijk van waardering en erkenning. Mensen vinden dat we het dus op een bepaalde manier goed doen. Afgelopen jaren hebben wij flink geïnvesteerd in de speeltuin en dat werpt zijn vruchten af.” 

Salland