Volledig scherm
© Jan Willem Klein Horstman / News United

Flinke schade na kop-staartbotsing in Raalte

Op de kruising van de Nieuwe Deventerweg met de Neppelenbroekerdijk in Raalte is vanochtend een ongeluk gebeurd. Het gaat om een kop-staartbotsing tussen twee personenauto's. 

Het is niet duidelijk wat de oorzaak van het ongeluk is. Een van de bestuurders is nagekeken door het ambulancepersoneel, maar hoefde niet naar het ziekenhuis. 

Schade

Een van de auto's raakte flink beschadigd. Deze zal worden weggesleept door een berger. Een rijstrook is afgesloten, waardoor het verkeer vertraging oploopt. 

Nieuwsapp
Download de gratis nieuwsapp van de Stentor en blijf zo altijd en overal op de hoogte van het laatste (sport)nieuws. 24 uur per dag al het nieuws uit uw buurt of stad en het belangrijkste nieuws uit binnen- en buitenland. Gratis, overzichtelijk en snel! Download de app hier voor iOS en hier voor Android!

  1. Voorman werkgevers: 'Als ondernemend Raalte belangrijk is voor je partij, voer je als lijsttrekker het debat'

    Voorman werkgevers: 'Als ondernemend Raalte belangrijk is voor je partij, voer je als lijsttrekker het debat'

    Voor de SP Raalte was de zaak helder: óf de nummer twee op haar kandidatenlijst, Lenka Pitrmanova, verwoordt in het politieke ondernemerscafé in Raalte de standpunten van de partij, óf de SP laat het debat schieten. Het werd het laatste. SP-lijsttrekker Harry van Kampen: ,,We bepalen zelf wel wie het debat voert. We willen zo het publiek kennis laten maken met onze kandidaten.''

Salland