Geen azc in Raalte, wel positieve energie behouden

RAALTE - Er komt geen azc in Raalte, maar de positieve energie moet behouden blijven en leiden tot betere opvang van 'nieuwkomers' in de gemeente, vindt de gemeenteraad.

 1. Deze rocker uit Raalte doet mee aan Beste Zangers: ‘Ik werd echt uit mijn comfortzone getrokken’
  PREMIUM
  1

  Deze rocker uit Raalte doet mee aan Beste Zangers: ‘Ik werd echt uit mijn comfortzo­ne getrokken’

  Het was niet op Ibiza, maar in Limburg, maar dat mocht de pret voor hem zeker niet drukken. Raaltenaar Hendrik Jan Bökkers neemt deel aan het populaire tv-programma Beste Zangers, waarvan het nieuwe seizoen begint op 2 september. De zanger van de Sallandse rockformatie Bökkers heeft gezelschap van Roel van Velzen, Karsu, Joe Buck, Belle Perez, Anneke van Giersbergen en Alides Hidding.
 2. Deze Laag Zuthemers vonden in Papua Nieuw Guinea hun thuis: ‘Je kunt nooit de hele wereld redden, maar wel lokaal helpen’
  PREMIUM

  Deze Laag Zuthemers vonden in Papua Nieuw Guinea hun thuis: ‘Je kunt nooit de hele wereld redden, maar wel lokaal helpen’

  De familie Knigge uit Laag Zuthem leeft een niet alledaags leven. Aan de andere kant van de wereldbol vliegt Wilfred Knigge (35) in kleine vliegtuigjes naar lokale stammen diep in de bergen en de jungle om ze te voorzien van de eerste levensbehoeften. Harriëtte (34) doet op haar beurt vrijwilligerswerk in een vrouwengevangenis en geeft ondertussen thuisonderwijs aan hun twee zoontjes. Een portret van een familie die in de stad Wewak, in Papoea Nieuw Guinea, haar thuis vond.

Salland