Volledig scherm
Het Carmel College Salland afdeling HAVO / VWO. © Carmel College Salland

Gratis parkeren bij Carmel College tijdens SW4D

RAALTE - Dat veel wandelaars volgende week met de auto naar Raalte komen voor de Sallandse Wandelvierdaagse (SW4D) blijkt uit de vele telefoontjes die de organisatie krijgt.

,,Met vragen waar ze gratis kunnen parkeren'', zegt Maaike Heethaar van de SW4D. ,,Dat kan op het parkeerterrein bij het Carmel College. Het Carmel heeft de parkeerplaats bij de school aan de Hofstedelaan beschikbaar gesteld voor de SW4D-wandelaars. En nieuw dit jaar zijn ook de camperplaatsen bij de Leeren Lampe. De belangstelling daarvoor is groot.''

Het gaat goed met de voorinschrijvingen voor de SW4D, die van 18 tot en met 21 oktober in Raalte wordt gehouden. Het aantal wandelaars ligt vóór op het aantal inschrijvingen van vorig jaar toen uiteindelijk 3500 wandelaars meededen. De helft van de voorinschrijvers komt uit Salland, de andere helft uit binnen- en buitenland. De online inschrijving duurt nog tot zaterdag 20.00 uur (SW4D.nl). Daarna kan inschrijven nog bij de inschrijfbalie in de wandeltent aan de Domineeskamp in Raalte.

Salland